We gebruiken cookies op deze website.

Marmoleum in Wijnjewoude

Marmoleum is in deze woning een prachtige basis met een natuurlijke uitstraling en met her en der en contrasterend blok kun je wel spreken van een gewaagde vloer.

Marmoleum

Naast alle prachtige vloeren is marmoleum een uitblinker op gebied van duurzaamheid. Deze vloeren zijn volledig gemaakt van natuurlijke materialen.

Marmoleum vloer voelt niet koud maar behaaglijk aan en heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het in heel veel kleuren en dessins verkrijgbaar. Om de effenheid van deze vloer te onderbreken koos de klant voor een blok her en der. Dat is voor onze vakmannen een mooie uitdaging om hun skills te laten zien. Onze ervaren stoffeerders weten wel wat afwerken is.

Al jaren is deze familie bekend met marmoleum en daarom was de keuze voor een nieuwe vloer niet moeilijk. Er moest weer marmoleum komen.

De vorige marmoleum vloer was al weer geruime tijd geleden gelegd door Lippe Wonen en ook toen  was er al gekozen voor een creatieve vloer met lange planken tussen de neutrale kleur door. Nu werd er niet gekozen voor lange delen maar blokjes. Het resultaat is een speelse vloer, uitgevoerd in twee neutrale kleuren met net even dat extra detail.

 

Inspirerend advies van een styliste bij jou thuis.

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een interieur waar je jarenlang elke dag van geniet. Van een goed kleuradvies tot een totaal inrichting kun je terecht bij onze stylisten. Laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou.

Anja: "Op zoek naar nieuwe stoffering? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren in de winkel of bij je thuis".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen