We gebruiken cookies op deze website.

Hotel Chique in Dronryp

In deze prachtige woning in Dronryp werd de sfeer van hotel chique in huis gehaald. Een luxe en gezellige interieurstijl met mooie kleuren en luxe elementen waarbij je het gevoel hebt in een luxe hotel te zijn. Alles is hier perfect op elkaar afgestemd.

Wat is hotel chique

Bij hotel chique gaat het vooral om sfeer en gevoel in de ruimte. Het is daarom niet bepaald makkelijk om deze stijl toe te passen in je huis omdat een gevoel erg persoonlijk is en eigenlijk klinkt het ook wel een beetje vaag.

Maar bij binnenkomst in deze prachtige woning wisten we wat hotel chique in hield. Want de sleutelwoorden voor typisch hotel chique zijn: goud, luxe, warmte, donkere kleuren en velvet. Al deze kleuren en elementen zijn hier perfect toegepast.

Goud en zwart

Een prachtige combinatie kleuren! De houten jaloezieën in zwart zijn 50 mm breed, uitgevoerd zonder ladderband en passen perfect bij de zwarte kozijnen en gouden inbetweens. Door de jaloezieën te kantelen kun je eindeloos spelen met het licht en door alle twinkelingen in het interieur is elke lichtinval een feestje.

De gouden inbetweens van Eijffinger zijn geconfectioneerd met een waveplooi voor een perfecte plooi. De vakkundige stoffeerder heeft de rails in de juiste bocht gebogen om precies in de nis te lopen. Door trekstangen te gebruiken blijven de inbetweens mooi en voorkom je beschadigingen en vlekken.

gordijnen in waveplooi

waveplooi

Powerview

Voor moeilijk bereikbare ramen zijn duette shades met powerview erg praktisch. Zo bedien je ieder raam zonder beperking. En duette shades isoleren ook nog eens heel goed!

Powerview

powerview

Badkamer met bling.

In de badkamer en de toilet is de basiskleur ook goud en zwart. De gouden jaloezieën creëren optimale privacy en geven wederom dat hotel chique gevoel. Met de 25 mm brede jaloezie is het licht goed te reguleren. En bang voor roest hoef je niet te zijn want wij leveren voor vochtige ruimtes uitsluitend producten welke geschikt daarvoor zijn.

Slapen in het donker

Voor iedereen is goed slapen en voldoende rust erg belangrijk. Daarom werd hier gekozen voor velvet gordijnen in zwart en met de waveplooi hangt het gordijn perfect in de plooi. Deze velvet gordijnen maken de slaapkamer donker en dat slaapt wel zo fijn! Met de prachtige gouden details geeft dit ook echt weer een hotel chique uitstraling.