We gebruiken cookies op deze website.

Horren

Door een hor te plaatsen kun je zorgeloos ramen en deuren open laten staan om te ventileren. Ongewenst bezoek wordt dan moeiteloos geweerd en je geniet optimaal van frisse lucht!

Waarom voor horren kiezen?

Goed ventileren is belangrijk voor het woonklimaat en je gezondheid. Bij te weinig ventilatie is er kans op schimmelvorming en verhoogde kans op huisstofmijten.

Een tekort aan frisse lucht kan bovendien leiden tot concentratieverlies, vermoeidheid en hoofdpijn. Met horren kun je optimaal ventileren zonder dat je last krijgt van insecten in huis. De horren van Lippe Wonen hebben voor elke type raam of deur een ventilatie-oplossing. Er zijn volop mogelijkheden, zoals rolhorren, inzethorren, inzetrolhorren, vaste horren, plisséhordeuren en rolhordeuren!

Vind jouw horren in een van onze winkels

Bekijk onze winkels

Kenmerken van horren

  • volledige ventilatie
  • functioneel
  • veel mogelijkheden
  • doorzichtig of ondoorzichtig
  • interieurbeschermend
  • ongediertewerend

Hooikoorts, pollen en ongedierte

Bij Lippe Wonen vind je een groot assortiment horren en andere oplossingen om muggen lekker buiten te laten vliegen. Maar dat is niet het enige waar een goede hor voor zorgt. Luxaflex® heeft bijvoorbeeld een horrengaas ontwikkeld dat onder de merknaam Poll-Tex® bij Lippe Wonen verkocht wordt. Poll-Tex® houdt niet alleen ongedierte buitenshuis maar ook tot wel 90% van allerlei pollen die in de buitenlucht zweven. Dat betekent dat mensen met last van hooikoorts voortaan ook gewoon hun ramen en deuren kunnen openzetten, zonder daar ziek van te worden!

Een vernuft systeem, waarbij elektrostatische lading in het gaas ervoor zorgt dat nagenoeg alle pollen worden gevangen en vastgehouden en op die manier voor een gezond binnenklimaat zorgt.

De horren worden voor jou op maat gemaakt van alleen de beste materialen en speciaal horrengaas van Luxaflex®.