We gebruiken cookies op deze website.

Knikarmschermen

Knik maar ja tegen de (terras) zonneschermen van Lippe Wonen! Dit zonnescherm heeft vele voordelen. Zo kun je de deuren naar je tuin openlaten, vrij in en uit je woning lopen en toch genieten van een schaduwrijk terras. Lippe Wonen heeft zonneschermen tot wel 7,5 meter breed en een uitval van 3,5 meter.

 

Ouwe de Wit

Persoonlijk advies van Ouwe de Wit

Wat vind jij belangrijk?

Selecteer jouw keus en bekijk je persoonlijke advies!

kenmerken (not required)

Onze aanbevelingen

Knikarmschermen

Knikarmschermen bieden volledig zicht en schaduw, en zijn warmtewerend

Waarom voor knikarmschermen kiezen?

Een knikarmscherm/terrasscherm wordt ook gezien als verlenging van het huis doordat je lang onder het scherm buiten kan vertoeven. Een knikarmscherm reguleert de zon en daarmee ook de warmte in een woning.

Vind jouw knikarmschermen in een van onze winkels

Bekijk onze winkels

Kenmerken van knikarmschermen

  • Zonwerend
  • Warmtewerend
  • Volledig zicht
  • Je kunt er onderdoor lopen
  • Schaduw binnen en buiten

Zo’n scherm heeft zonnige voordelen!

Doordat zonnestralen niet langer direct op ramen, deuren en muren vallen, maar door het zonnescherm worden opgevangen, blijft het ook in huis lekker koel. Naast een schaduwrijk terras een extra leuke bijkomstigheid. Bovendien beschermt dit type zonwering je interieur tegen verkleuring door zonnestraling en invallend licht. Lippe Wonen heeft honderden soorten weer en wind bestendige doekdesigns om het scherm aan jouw smaak en interieur aan te passen. Ook zijn er systemen die volautomatisch werken en uitrollen als de zon zich van z’n beste kant laat zien.

"Het luistert best wel nauw met de aanschaf van het juiste zonnescherm in jouw persoonlijke woonsituatie. Schermen voor een flat of appartement stellen nou eenmaal andere eisen dan schermen voor een terras of balkon. Een zonnescherm voor een raam hoeft vaak niet breder dan een meter te zijn, terwijl de maximale breedte van 7,5 meter voor een zonnescherm voor sommigen te klein is en er een gecombineerd systeem moet komen. Laat de specialisten van Lippe Wonen je daarom vrijblijvend adviseren, dat doen we graag en dat doen we goed!"

Abel

Stoffeerder van Lippe Wonen