We gebruiken cookies op deze website.

Knikarmschermen

Knik maar ja tegen de (terras) zonneschermen van Lippe Wonen! Dit zonnescherm heeft vele voordelen. Zo kun je de deuren naar je tuin openlaten, vrij in en uit je woning lopen en toch genieten van een schaduwrijk terras. Lippe Wonen heeft zonneschermen tot wel 7,5 meter breed en een uitval van 3,5 meter.

 

Ouwe de Wit

Persoonlijk advies van Ouwe de Wit

Wat vind jij belangrijk?

Selecteer jouw keus en bekijk je persoonlijke advies!

kenmerken (not required)

Onze aanbevelingen

Knikarmschermen

Knikarmschermen bieden volledig zicht en schaduw, en zijn warmtewerend

Waarom voor knikarmschermen kiezen?

Een knikarmscherm/terrasscherm wordt ook gezien als verlenging van het huis doordat je lang onder het scherm buiten kan vertoeven. Een knikarmscherm reguleert de zon en daarmee ook de warmte in een woning.

Vind jouw knikarmschermen in een van onze winkels

Bekijk onze winkels

Kenmerken van knikarmschermen

  • Zonwerend
  • Warmtewerend
  • Volledig zicht
  • Je kunt er onderdoor lopen
  • Schaduw binnen en buiten

Zo’n scherm heeft zonnige voordelen!

Doordat zonnestralen niet langer direct op ramen, deuren en muren vallen, maar door het zonnescherm worden opgevangen, blijft het ook in huis lekker koel. Naast een schaduwrijk terras een extra leuke bijkomstigheid. Bovendien beschermt dit type zonwering je interieur tegen verkleuring door zonnestraling en invallend licht. Lippe Wonen heeft honderden soorten weer en wind bestendige doekdesigns om het scherm aan jouw smaak en interieur aan te passen. Ook zijn er systemen die volautomatisch werken en uitrollen als de zon zich van z’n beste kant laat zien.

Inspirerend advies in de winkel gewoon bij jou thuis!

Het kiezen van de juiste buitenzonwering is een vak. Maak een gratis afspraak in de winkel en we gaan samen kijken welke zonwering het beste bij jouw situatie past. Een goed advies waar je nog jarenlang van geniet. Buitenzonwering is nu eenmaal een product waarbij een goed advies essentieel is.

Eppie: "Nieuwe zonwering nodig? Ik adviseer en help je graag. Ik kan je adviseren over alle soorten zonwering voor buiten maar ook binnen".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen