We gebruiken cookies op deze website.

Markiezen

Markiezen zijn wat zonwering betreft de beste optie als het om zijwaartse zonnestralen gaat. Ook staat het bij wat klassiekere huizen erg fraai!

 

Markiezen hebben gesloten zijkanten en een chique uitstraling

Waarom voor markiezen kiezen?

Markiezen hebben naast de zonwerende functie ook de eigenschappen om de uitstraling van je huis te bepalen. Door hun vorm, kleur en uitvoering kunnen markiezen je huis een bijzondere en luxe uitstraling geven!

Vind jouw markiezen in een van onze filialen

Bekijk onze filialen

Kenmerken van markiezen

  • zonwerend
  • functioneel
  • gesloten zijkanten
  • karakteristieke uitstraling
  • beschermt je interieur
  • warmtewerend

Markiezen, hoe zitten ze in elkaar?

De korf en kappen kunnen gemaakt worden van geanodiseerd aluminium of hout. Ook kun je een aluminium korf combineren met een meranti-houten kap. Maar het is ook mogelijk om zowel de kap als de korf in hout te leveren.

De standaard bediening is met koord boven over de korf. Dit voorkomt dat het koord gaat schuren over het doek als de markies dicht is. Bij aluminium korven is het tevens een optie voor elektrische bediening te kiezen, eventueel uitgebreid met afstandbediening.

 

Inspirerend advies in een filiaal of gewoon bij jou thuis!

Het kiezen van de juiste buitenzonwering is een specialistisch vak. Maak een afspraak in een van de filialen gaan samen kijken welke zonwering het beste bij jouw situatie past. Een goed advies waar je nog jarenlang van geniet. Buitenzonwering is nu eenmaal een product waarbij een goed advies essentieel is.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Eppie: "Nieuwe zonwering nodig? Ik adviseer en help je graag. Ik kan je adviseren over alle soorten buitenzonwering".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen