We gebruiken cookies op deze website.

Markiezen

Markiezen zijn wat zonwering betreft de beste optie als het om zijwaartse zonnestralen gaat. Ook staat het bij wat klassiekere huizen erg fraai!

 

Ouwe de Wit

Persoonlijk advies van Ouwe de Wit

Wat vind jij belangrijk?

Selecteer jouw keus en bekijk je persoonlijke advies!

kenmerken (not required)

Onze aanbevelingen

Markiezen hebben gesloten zijkanten en een chique uitstraling

Waarom voor markiezen kiezen?

Markiezen hebben naast de zonwerende functie ook de eigenschappen om de uitstraling van je huis te bepalen. Door hun vorm, kleur en uitvoering kunnen markiezen je huis een bijzondere en luxe uitstraling geven!

Vind jouw markiezen in een van onze winkels

Bekijk onze winkels

Kenmerken van markiezen

  • zonwerend
  • functioneel
  • gesloten zijkanten
  • karakteristieke uitstraling
  • beschermt je interieur
  • warmtewerend

Markiezen, hoe zitten ze in elkaar?

De korf en kappen kunnen gemaakt worden van geanodiseerd aluminium of hout. Ook kun je een aluminium korf combineren met een meranti-houten kap. Maar het is ook mogelijk om zowel de kap als de korf in hout te leveren.

De standaard bediening is met koord boven over de korf. Dit voorkomt dat het koord gaat schuren over het doek als de markies dicht is. Bij aluminium korven is het tevens een optie voor elektrische bediening te kiezen, eventueel uitgebreid met afstandbediening.

 

Inspirerend advies in de winkel gewoon bij jou thuis!

Het kiezen van de juiste buitenzonwering is een vak. Maak een gratis afspraak in de winkel en we gaan samen kijken welke zonwering het beste bij jouw situatie past. Een goed advies waar je nog jarenlang van geniet. Buitenzonwering is nu eenmaal een product waarbij een goed advies essentieel is.

Eppie: "Nieuwe zonwering nodig? Ik adviseer en help je graag. Ik kan je adviseren over alle soorten zonwering voor buiten maar ook binnen".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen