We gebruiken cookies op deze website.

Markiezen

Markiezen zijn wat zonwering betreft de beste optie als het om zijwaartse zonnestralen gaat. Ook staat het bij wat klassiekere huizen erg fraai!

 

Lisa Wenno

Persoonlijk advies van Lisa Wenno

Wat vind jij belangrijk?

Selecteer jouw keus en bekijk je persoonlijke advies!

kenmerken (not required)

Onze aanbevelingen

Markiezen hebben gesloten zijkanten en een chique uitstraling

Waarom voor markiezen kiezen?

Markiezen hebben naast de zonwerende functie ook de eigenschappen om de uitstraling van je huis te bepalen. Door hun vorm, kleur en uitvoering kunnen markiezen je huis een bijzondere en luxe uitstraling geven!

Vind jouw markiezen in een van onze winkels

Bekijk onze winkels

Kenmerken van markiezen

  • zonwerend
  • functioneel
  • gesloten zijkanten
  • karakteristieke uitstraling
  • beschermt je interieur
  • warmtewerend

Markiezen, hoe zitten ze in elkaar?

De korf en kappen kunnen gemaakt worden van geanodiseerd aluminium of hout. Ook kun je een aluminium korf combineren met een meranti-houten kap. Maar het is ook mogelijk om zowel de kap als de korf in hout te leveren.

De standaard bediening is met koord boven over de korf. Dit voorkomt dat het koord gaat schuren over het doek als de markies dicht is. Bij aluminium korven is het tevens een optie voor elektrische bediening te kiezen, eventueel uitgebreid met afstandbediening.

 

Inspirerend advies in de winkel gewoon bij jou thuis!

Het kiezen van de juiste buitenzonwering is een vak. Maak een afspraak in de winkel en we gaan samen kijken welke zonwering het beste bij uw situatie past. Een goed advies waar u nog jarenlang van geniet. Buitenzonwering is nu eenmaal een product waarbij een goed advies essentieel is.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen u wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we u om een winkel van Lippe Wonen te bezoeken

Eppie: "Nieuwe zonwering nodig? Ik adviseer en help u graag. Ik kan u adviseren over alle soorten buitenzonwering".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen