We gebruiken cookies op deze website.

Rolluiken

 

Rolluiken zijn multifunctioneel inzetbaar. De een kiest voor een rolluik om de zon buiten te houden, de ander kiest er juist voor om in de winter de warmte binnen te houden.

Lisa Wenno

Persoonlijk advies van Lisa Wenno

Wat vind jij belangrijk?

Selecteer jouw keus en bekijk je persoonlijke advies!

kenmerken (not required)

Onze aanbevelingen

Rolluiken zijn zonwerend, inbraakwerend en verduisterend

Waarom voor rolluiken kiezen?

Rolluiken zorgen voor een goede verduistering maar zijn ook inbraakwerend en warmte-kou werend. Door de veelzijdigheid van dit product is het een zeer populair product

Vind jouw rolluiken in een van onze winkels

Bekijk onze winkels

Kenmerken van rolluiken

  • zonwerend
  • inbraakwerend
  • verduisterend
  • veel privacy
  • beschermt je interieur
  • warmtewerend

Verhoog je wooncomfort

Wat de reden ook is om te kiezen voor rolluiken, ze verhogen je wooncomfort, privacy en gevoel van veiligheid. De rolluiken kunnen in vele kleuren worden geleverd zodat ze mooi passen bij jouw gevel. Ook kun je kiezen voor een folie in een houtkleur, bijvoorbeeld eiken of teak. Het hoogwaardige aluminium garandeert een lange levensduur. Ook wordt er vaak voor rolluiken gekozen omdat deze inbrekers weren.

Inspirerend advies in de winkel gewoon bij jou thuis!

Het kiezen van de juiste buitenzonwering is een vak. Maak een afspraak in de winkel en we gaan samen kijken welke zonwering het beste bij uw situatie past. Een goed advies waar u nog jarenlang van geniet. Buitenzonwering is nu eenmaal een product waarbij een goed advies essentieel is.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen u wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we u om een winkel van Lippe Wonen te bezoeken

Eppie: "Nieuwe zonwering nodig? Ik adviseer en help u graag. Ik kan u adviseren over alle soorten buitenzonwering".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen