We gebruiken cookies op deze website.

Rolluiken

 

Rolluiken zijn multifunctioneel inzetbaar. De een kiest voor een rolluik om de zon buiten te houden, de ander kiest er juist voor om in de winter de warmte binnen te houden.

Waarom voor rolluiken kiezen?

Rolluiken zijn zonwerend, inbraakwerend en verduisterend.

Rolluiken zorgen voor een goede verduistering maar zijn ook inbraakwerend en warmte-kou werend. Door de veelzijdigheid van dit product is het een zeer populair product

Vind jouw rolluiken in een van onze filialen

Bekijk onze filialen

Kenmerken van rolluiken

  • zonwerend
  • inbraakwerend
  • verduisterend
  • veel privacy
  • beschermt je interieur
  • warmtewerend

Verhoog je wooncomfort

Wat de reden ook is om te kiezen voor rolluiken, ze verhogen je wooncomfort, privacy en gevoel van veiligheid. De rolluiken kunnen in vele kleuren worden geleverd zodat ze mooi passen bij jouw gevel. Ook kun je kiezen voor een folie in een houtkleur, bijvoorbeeld eiken of teak. Het hoogwaardige aluminium garandeert een lange levensduur. Ook wordt er vaak voor rolluiken gekozen omdat deze inbrekers weren.

Kom je de de rolluiken bekijken in een filiaal dan vertellen we graag wat de mogelijkheden bij jou zijn.

Ja, ik kom naar een filiaal

Inspirerend advies in de winkel gewoon bij jou thuis!

Het kiezen van de juiste buitenzonwering is een specialistisch vak. Maak een afspraak in een van de filialen gaan samen kijken welke zonwering het beste bij jouw situatie past. Een goed advies waar je nog jarenlang van geniet. Buitenzonwering is nu eenmaal een product waarbij een goed advies essentieel is.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Eppie: "Nieuwe zonwering nodig? Ik adviseer en help je graag. Ik kan je adviseren over alle soorten buitenzonwering".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen