We gebruiken cookies op deze website.

Screens

Screens behoren tot de meest compacte zonweringproducten. Ze nemen door de verticale montage zeer weinig ruimte in beslag maar doen hun werk als een van de beste. Leverbaar met handbediening en elektrische bediening.

Waarom voor screens kiezen?

Screens zijn weersbestendig, lichtdoorlatend en bieden toch privacy.

Screens bieden naast de optimale bescherming tegen felle zon ook de erg veel privacy doordat u wel van binnen naar buiten te kunnen kijken, maar van buiten niet naar binnen. Ideaal voor als je wat meer privacy wilt!

Vind jouw screens in een van onze filialen

Bekijk onze filialen

Kenmerken van screens

  • zonwerend
  • veel privacy
  • weersbestendig
  • lichtdoorlatend
  • beschermt je interieur
  • warmtewerend

Screens stijlvol en praktisch

Ze beschermen je huis en interieur optimaal tegen invallend zonlicht, zonnewarmte en zorgen zodoende voor een goed en leefbaar binnenklimaat. Screens zijn bij warme zomerse dagen een verademing.

Screens zorgen voor privacy. Indien gesloten kijk je wel van binnen naar buiten, maar niet van buiten naar binnen. Het glasvezeldoek van alle screens is schimmelvrij en weer- en windbestendig. Screens trotseren storm en regen en kunnen feitelijk niet stuk. Het geanodiseerde aluminium kan desgewenst in iedere ralkleur geleverd worden.

Inspirerend advies in een filiaal of gewoon bij jou thuis!

Het kiezen van de juiste buitenzonwering is een specialistisch vak. Maak een afspraak in een van de filialen gaan samen kijken welke zonwering het beste bij jouw situatie past. Een goed advies waar je nog jarenlang van geniet. Buitenzonwering is nu eenmaal een product waarbij een goed advies essentieel is.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Eppie: "Nieuwe zonwering nodig? Ik adviseer en help je graag. Ik kan je adviseren over alle soorten buitenzonwering".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen