We gebruiken cookies op deze website.

Screens

Screens behoren tot de meest compacte zonweringproducten. Ze nemen door de verticale montage zeer weinig ruimte in beslag maar doen hun werk als een van de beste. Leverbaar met handbediening en elektrische bediening.

Lisa Wenno

Persoonlijk advies van Lisa Wenno

Wat vind jij belangrijk?

Selecteer jouw keus en bekijk je persoonlijke advies!

kenmerken (not required)

Onze aanbevelingen

Screens zijn weersbestendig, lichtdoorlatend en bieden toch privacy

Waarom voor screens kiezen?

Screens bieden naast de optimale bescherming tegen felle zon ook de erg veel privacy doordat u wel van binnen naar buiten te kunnen kijken, maar van buiten niet naar binnen. Ideaal voor als je wat meer privacy wilt!

Vind jouw screens in een van onze winkels

Bekijk onze winkels

Kenmerken van screens

  • zonwerend
  • veel privacy
  • weersbestendig
  • lichtdoorlatend
  • beschermt je interieur
  • warmtewerend

Screens stijlvol en praktisch

Ze beschermen je huis en interieur optimaal tegen invallend zonlicht, zonnewarmte en zorgen zodoende voor een goed en leefbaar binnenklimaat. Screens zijn bij warme zomerse dagen een verademing.

Screens zorgen voor privacy. Indien gesloten kijk je wel van binnen naar buiten, maar niet van buiten naar binnen. Het glasvezeldoek van alle screens is schimmelvrij en weer- en windbestendig. Screens trotseren storm en regen en kunnen feitelijk niet stuk. Het geanodiseerde aluminium kan desgewenst in iedere ralkleur geleverd worden.

Inspirerend advies in de winkel gewoon bij jou thuis!

Het kiezen van de juiste buitenzonwering is een vak. Maak een afspraak in de winkel en we gaan samen kijken welke zonwering het beste bij uw situatie past. Een goed advies waar u nog jarenlang van geniet. Buitenzonwering is nu eenmaal een product waarbij een goed advies essentieel is.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen u wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we u om een winkel van Lippe Wonen te bezoeken

Eppie: "Nieuwe zonwering nodig? Ik adviseer en help u graag. Ik kan u adviseren over alle soorten buitenzonwering".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen