We gebruiken cookies op deze website.

Uitvalschermen

Waarom voor uitvalschermen kiezen?

Uitvalschermen zijn, dankzij hun eenvoudige constructie, iets voordelig in aanschaf en ook nog eens bijzonder effectief. Door de vaste armen kun je er niet onder door lopen. Uitvalschermen houden het binnenshuis heerlijk koel.

 

Waarom kiezen voor uitvalschermen

Uitvalschermen zijn verkrijgbaar in diverse types en uitvoeringen. Voor het doek van het zonnescherm kun je kiezen uit ruim 120 kleuren, zowel in uni als in streepdessins. De aluminium delen zijn zilver geanodiseerd of gemoffeld verkrijgbaar. In onze filialen vertellen we je graag alles over uitvalschermen en helpen wij je graag verder!

Vind jouw uitvalschermen in een van onze filialen

Bekijk onze filialen

Kenmerken van uitvalschermen

  • zonwerend
  • functioneel
  • schaduw binnen en buiten
  • warmtewerend
  • beschermt je interieur

Voor ieder raam een uitvalscherm

Uitvalschermen zijn geschikt als buitenzonwering voor ieder raam in een woning waarbij een vrije doorloop onder het scherm niet noodzakelijk is.

Maak jij het jezelf ook gemakkelijk dan kies je voor een elektrische bediening. Dit kan met een afstandsbediening of met een schakelaar aan de muur. 

Graag nodigen we uit voor een demonstratie in een filiaal.

Ja, ik kom naar een filiaal

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis! Buitenzonwering

Het kiezen van de juiste buitenzonwering is een specialistisch vak. Maak een afspraak in een van de filialen gaan samen kijken welke zonwering het beste bij jouw situatie past. Een goed advies waar je nog jarenlang van geniet. Buitenzonwering is nu eenmaal een product waarbij een goed advies essentieel is.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Eppie: "Nieuwe zonwering nodig? Ik adviseer en help je graag. Ik kan je adviseren over alle soorten buitenzonwering".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen