We gebruiken cookies op deze website.

Verosol plissé's

De plissés van Verosol bestaat uit plissé textiel van 25 mm in diverse kleuren. U kunt kiezen uit vier verschillende textielsoorten: van ultra-transparant tot black-out. Of u kiest voor het extra zonwerende doek met een aluminium laagje of voor het ongemetalliseerde doek met een zonwerende finish. Verosol heeft een passende oplossing voor ramen in alle maten en vormen.

De twin plissé is ideaal voor als je flexibiliteit belangrijk vindt. De zonwering kan flexibel ingesteld worden, zodat zichtcontact behouden blijft en het daglicht niet onplezierig en verblindend wordt. Een twin plissé bevat twee verschillende textieltransparanties, vaak een combinatie van transparant en ondoorzichtig. Zo heb je een zonwerende voile en overgordijn in één product.

Het speciale afgeronde aluminium profiel en de 25 mm plooi in het textiel van de plissé, geeft het het product een eigen identiteit. Je zult versteld staan hoe makkelijk en eenvoudig de plissé zich laat bedienen met de door Verosol gepatenteerde koordrem.