We gebruiken cookies op deze website.

Zonneschermen

Zonneschermen van Lippe Wonen hebben vele voordelen. Zo kun je de deuren naar je tuin openlaten, vrij in en uit je woning lopen en toch genieten van een schaduwrijk terras. Lippe Wonen heeft zonneschermen tot wel 7,5 meter breed en een uitval van 3,5 meter.

 

Lisa Wenno

Persoonlijk advies van Lisa Wenno

Wat vind jij belangrijk?

Selecteer jouw keus en bekijk je persoonlijke advies!

kenmerken (not required)

Onze aanbevelingen

Zonneschermen bieden volledig zicht en schaduw, en zijn warmte werend

Waarom voor zonneschermen kiezen?

Een zonnescherm wordt ook gezien als verlengstuk van het huis doordat je lang onder het scherm buiten kan vertoeven. Een zonnescherm reguleert de zon en daarmee ook de warmte in een woning. Bovendien worden je meubels beschermt tegen felle zon.

Vind jouw zonnescherm in een van onze filialen

Bekijk onze filialen

Kenmerken van zonneschermen

  • Zonwerend
  • Warmtewerend
  • Volledig zicht
  • Je kunt er onderdoor lopen
  • Schaduw binnen en buiten

Zo’n scherm heeft zonnige voordelen!

Doordat zonnestralen niet langer direct op ramen, deuren en muren vallen, maar door het zonnescherm worden opgevangen, blijft het ook in huis lekker koel. Naast een schaduwrijk terras een extra leuke bijkomstigheid. Bovendien beschermt dit type zonwering je interieur tegen verkleuring door zonnestraling en invallend licht. Lippe Wonen heeft honderden soorten weer en wind bestendige doekdesigns om het scherm aan jouw smaak en interieur aan te passen. Ook zijn er systemen die volautomatisch werken en uitrollen als de zon zich van z’n beste kant laat zien.

Inspirerend advies in de winkel gewoon bij jou thuis!

Het kiezen van de juiste buitenzonwering is een vak. Maak een afspraak in de winkel en we gaan samen kijken welke zonwering het beste bij uw situatie past. Een goed advies waar u nog jarenlang van geniet. Buitenzonwering is nu eenmaal een product waarbij een goed advies essentieel is.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen u wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we u om een winkel van Lippe Wonen te bezoeken

Eppie: "Nieuwe zonwering nodig? Ik adviseer en help u graag. Ik kan u adviseren over alle soorten buitenzonwering".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen