We gebruiken cookies op deze website.

Hongaarse punt in De Westereen

Wat blijft het leuk om bij klanten binnen te mogen kijken. Deze woning in De Westereen onderging een complete metamorfose en Lippe Wonen mocht daar onderdeel van uitmaken. De pvc vloer in Hongaarse punt was de wens van de klant. "Deze vloer zie je niet veel en vinden wij heel mooi" zijn de woorden van de klant dan ook. Bekijk hieronder de voor & na foto's. Een prachtig eindresultaat!

Een goede basis

Je eerste eigen woning is best een uitdaging. Dit jonge stel in De Westereen ging deze uitdaging aan want er moest heel wat gebeuren in dit huis.

Over de vloer waren ze heel zeker, deze moest warm en comfortabel aanvoelen. Daarom werd er vloerverwarming gelegd met daarboven op een prachtige pvc vloer van Ambiant. Ook de Hongaarse punt was een motief waar ze het snel over eens waren. De vloer is in één stuk doorgelegd in de keuken en de hal, zo krijg je een ruimtelijk effect.

Een goede basis waar ze lang plezier van zullen hebben.

hongaarse punt

De Hongaarse punt is bijzonder, het is strak en meer rechtlijniger dan een visgraatvloer hierdoor oogt het rustiger. Door te mixen met kleuren krijg je een speels effect.

eppie heerenveen

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen

Jouw interieur ook op deze pagina?

Heeft Lippe Wonen ook bij u een nieuwe vloer, raambekleding of zonwering geïnstalleerd en wilt u het graag laten zien? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op voor een professionele fotoshoot van jouw interieur. 

Maar ook als u nog moet beginnen met inrichten en wel wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de vloer, raambekleding of zonwering, wij staan wij voor u klaar! Ons team van stylisten en adviseurs helpen u graag om de beste keuzes te maken.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen u wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we u om een winkel van Lippe Wonen te bezoeken

Eppie: "Bij mij krijgt u het juiste advies over vloeren, raambekleding en zonwering. Daarnaast vertel ik u graag meer over de laatste trends!

Eppie Meijer

Adviseur Lippe Wonen