We gebruiken cookies op deze website.

Ambiant pvc vloeren

Onze stille, sterke en duurzame Ambiant pvc vloeren zijn erg geliefd. En dat is niet voor niets. De collectie pvc van Ambiant is kwalitatief, betrouwbaar en heel breed. Daardoor is er voor iedereen genoeg te kiezen. Ook de betaalbaarheid van Ambiant pvc vloeren draagt bij aan de populariteit. Kortom: met een pvc vloer van Ambiant kies je gewoon voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kom langs bij Lippe Wonen of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

 

Pvc van Ambiant: de keuze is reuze

Hout, tegels of visgraat? Binnen deze pvc dessins biedt Ambiant je de keuze uit tal van fraaie motieven. Van een hippe Hongaarse punt, tot concrete (betonlook) of smokey dryback; Ambiant speelt met haar pvc vloeren razendsnel in op de trends van het moment. En dat tegen een heel betaalbare prijs voor een pvc vloer.

Top 10 pvc Ambiant

 1. Ambiant avanto beige
 2. Ambiant spigato natural
 3. Ambiant spigato visgraat beige
 4. Ambiant essenzo light oak
 5. Ambiant robusto
 6. Ambiant concrete off grey
 7. Ambiant spigato visgraat light grey
 8. Ambiant supremo
 9. Ambiant excellent light grey
 10. Ambiant famosa light oak

 

Ambiant dryback 

 • Wordt verlijmd (‘plak pvc’), geen ondervloer nodig
 • Weinig loopgeluid in de ruimte
 • Laat zeer goed warmte door; perfect bij vloerverwarming
 • Kan strak tegen de muur, geen plinten nodig

Ambiant click pvc

 • Legwijze vergelijkbaar met laminaat
 • Geluidsreducerende onderlaag
 • Basisvloer egaliseren is niet nodig
 • Verhuisbaar, dus een waardevaste investering

Kies je voor een Ambiant pvc vloer

Dan kies je voor kwaliteit. Want Ambiant pvc vloeren zijn behalve fraai, ook duurzaam, sterk en stil. Neem de naden tussen de stroken en tegels; deze sluiten precies op elkaar aan waardoor jouw pvc vloer goed te dweilen is - en dus hygiënisch blijft. Ideaal wanneer er bijvoorbeeld regelmatig kinderen op de vloer spelen.

En of je nu het liefst sneakers, laarzen, hakken of klompen draagt; pvc van Ambiant is geluidsarm. Bij het click pvc zorgt een kurklaag daarvoor, bij de dryback serie de verlijming op de basislaag. En natuurlijk is een Ambiant pvc vloer uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Duurzame pvc vloer en ftalaatvrij

Een pvc vloer van Ambiant is een duurzame keuze. Niet alleen gaat je pvc vloer lang mee, ook is deze geheel vrij van ftalaten: weekmakers die aan kunststof producten worden toegevoegd om ze soepel te houden. In de loop der jaren komen chemische weekmakers in de omgeving terecht, wat schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Pvc van Ambiant is echter voorzien van biologische weekmakers. Zo blijft je vloer soepel, zonder gevolgen voor je gezondheid of het milieu.

Maak een afspraak voor persoonlijk vloeradvies

Inspirerend advies, in de winkel of bij jou thuis

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een gratis afspraak in de winkel, bij je thuis, of door te videobellen leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Naast pvc van Ambiant, nemen we uiteraard ook alle andere vloertypen en -merken mee in ons advies.

Vloerverwarming en Ambiant pvc vloeren zijn een perfecte combinatie. In de showroom laat ik je graag onze pvc collectie zien en leg ik je uit hoe het werkt.

Lourens Dijkma

Adviseur bij Lippe Wonen

Wat zijn pvc-vloeren?

Wil je meer weten over pvc vloeren in het algemeen? We leggen je graag uit wat de eigenschappen en mogelijkheden zijn.

Meer over pvc vloeren