We gebruiken cookies op deze website.

Karakteristiek wonen in Leeuwarden

Als je binnenstapt in deze prachtige woning in het oude gedeelte van Leeuwarden dan kijk je je ogen uit! Het eerste waar je niet om heen kunt is de prachtige loper op de trap. Ambachtelijk gemaakt en gemonteerd met een kritisch oog voor detail.

Een mix van modern en karakteristiek

Deze jaren 30 woning is helemaal verbouwd en getransformeerd tot een sfeervolle woning met moderne elementen maar waar de karakteristieke elementen bewaard werden.

Ondertussen zijn pvc vloeren razend populair geworden. in de woonkamer en hal is de pvc vloer gelegd met een speciale voegstrip waardoor het een authentieke uitstraling krijgt. De lange planken worden nu extra zichtbaar en zo wordt de vloer levendig.

pvc vloer

behang van eijffinger

Chique

Bij binnenkomst in de woonkamer ervaar je direct een warme sfeer. De lange muur is voorzien van Eijffinger behang met een glanzend effect. Zo voelt een warm welkom!

Daarnaast is behang ook erg goed voor de akoestiek. Dit behang van Eijffinger heeft een vliesachtige look en met een beetje bling is het niet alleen heel mooi maar geeft de woonkamer direct een chique uitstraling. In combinatie met de hoge MDF plint is dit een echte eycatcher!

Ik ben super trots op deze vloer!

mevr. Mulder

Lippe Wonen Leeuwarden

Warmte en privacy

Ondanks dat de vloerverwarming een zeer behaaglijk gevoel geeft mag een zacht vloerkleed niet ontbreken natuurlijk.

Een royaal vloerkleed geeft een luxe gevoel en de hoge dikke pool van dit kleed maakt het wel erg comfortabel. 

Daarnaast is ook privacy erg belangrijk en dan zijn Duette Shades ideaal. Met het top down systeem bepaal je je de inkijk en een bijkomend voordeel van Duette Shades is dat ze erg goed isoleren. In erkers kunnen Duette Shades strak gemonteerd worden zodat je geen inkijk hebt vanaf de zijkanten.

Een trap om trots op te zijn!

Als je het op een plaatje hebt gezien dan weet je, dit wil ik ook! En zo kwam deze prachtige loper op deze trap.

De trap is door de bewoner zelf in deze prachtige staat hersteld en tot in de puntjes afgewerkt. Wij waren vereerd om het af te maken met deze traploper met roedes. De loper is gemaakt van sisal en afgewerkt met een dubbele katoenen bies aan de zijkanten. Een prachtige trap met authentieke look.

Optimale privacy

Op de bovenetage werd in de badkamer een zwarte jaloezie gemonteerd voor extra privacy. Zo regisseer je zelf het zonlicht. 

En met een slaapkamer op het zuiden is een goede verduistering prettig voor als je goed wilt slapen. De verduisterende gordijnen van Holland Haag zijn voorzien van een isolerende laag zodat het lekker donker wordt in de slaapkamer. Dat slaapt toch heerlijk?

Inspirerend advies van een styliste.

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een interieur waar je jarenlang elke dag van geniet. Van een goed kleuradvies tot een totaal inrichting kun je terecht bij onze stylisten. Laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou.

Anja: "Op zoek naar nieuwe stoffering? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren in een filiaal of bij je thuis".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen