We gebruiken cookies op deze website.

Luxaflex® Duette® Shades

Duette® shades zijn bijzonder zacht, duurzaam en chique door de unieke honingraatstructuur. Door deze structuur hebben ze als eigenschap dat ze erg isolerend zijn. In de zomer houden ze de warmte tegen en in de winter houden ze de warmte binnen. Door het smalle profiel zijn Duette® shades heel strak te plaatsen. Je kunt kiezen uit honderden prachtige kleuren, van transparant tot lichtdicht.

Luxaflex® Duette® shades voor elk interieur.

Trendy stoffen en patronen maken Duette® shades super populair en hip. Door de bijzondere honingraat structuur zijn Duette® shades isolerend en dus ook energiebesparend. In de zomer blijft het heerlijk koel en in de winter houdt het de kou goed tegen.

Naast deze eigenschappen zijn Duette® shades ook erg mooi en omdat ze super strak gemonteerd kunnen worden tussen de kozijnen. Om die reden zijn ze ook erg geschikt voor erkers. Met het top down bottum up systeem kies je voor veel of minder privacy. Dus hoe je dag er ook uitziet, Duette® shades zijn overal toepasbaar. En met de vele mogelijkheden op gebied van bedieningen is er altijd eentje welke bij jou past.

En wil je bedienen via je smartphone? Ook dat is mogelijk want met het powerview® systeem bedien je waar en wanneer je maar wilt de Duette® shades.

Bekijk alle bedieningen

Kenmerken Duette® Shades

 • Zonwerend
 • Kindveilige bediening
 • Sfeervol
 • Veel privacy

Luxaflex® Duette® shades op maat

Ben jij op zoek naar een sfeervolle raambekleding op maat en denk je aan Duette® shades? Met onze gratis inmeetservice en vakkundige montagespecialisten wordt jouw nieuwe Duette® straks perfect geleverd.  

 

Bedieningen

Natuurlijk is elke situatie en elk raam weer anders en daarom is er veel keuze in bedieningen.

Zit je raam hoog en kun je er maar moeilijk bij dan is een elektrische bediening erg praktisch. Maar wil je liever geen koorden zien dan is een handbediende plissé voor jou de oplossing.

  We hebben de volgende keuzes in de bedieningen:

  • handbediening met koord
  • handbediening zonder koord
  • elektrische met je smartphone of afstandsbediening

  Wil je een uitgebreide demonstratie?

  Kom naar jouw dichtstbijzijnde winkel

  Kindveiligheid

  Alle raambekleding is koordloos of elektrisch leverbaar. Bij Luxaflex zijn de bedieningssystemen zo ontworpen dat het veilig is voor kinderen en baby's. Zo hoef je nooit ongerust te zijn en laat je je kinderen gerust spelen in hun slaapkamer of de woonkamer.

   

   

  Ik wil een veilige bediening

  Nieuwe collectie

  De nieuwe collectie Duette® Shades zijn geïnspireerd op de natuur. De natuurlijke kleuren geven je huis een warm gevoel. De warme aardetinten, zandtinten en dessins met verschillende patronen geven sfeer. Deze stoffen kunnen transparant, semi-transparant, lichtdoorlatend en dim-out zijn. De prachtige stoffen in de collectie zijn gecertificeerd met het Cradle to Cradle certificaat en maken het mogelijk om een verantwoorde keuze te maken.  

  Speciale ramen

  En ook voor de speciale ramen is een oplossing want Duette® shades kunnen in veel bijzondere vormen gemaakt worden. Jouw dakraam, schuine raam of ronde raam wordt voorzien van een sfeervolle raambekleding met Duette® shades van Luxaflex®.

  Meer toepassingen bekijken?

  Lees verder

  Nog even sfeer proeven?