We gebruiken cookies op deze website.

Nieuwbouwwoning Leeuwarden

Vanaf een tekening je huis inrichten kan best lastig zijn. In een nieuwbouwwijk in Leeuwarden werd onze hulp ingeschakeld om de juiste kleuren en materialen te kiezen. Het hele huis is tot in de details afgewerkt. Overtuig je zelf bij het zien van deze prachtige opdracht.

Nieuw met karakter

Een nieuwbouwhuis is een prachtige uitdaging voor onze stylisten en adviseurs. De gele en beige kleuren op de muur geven sfeer en warmte. Het prachtige Van Gogh behang geeft een knipoog naar het verleden maar is toch weer helemaal hip. De grove structuur van de inbetweens bekleed de grote raampartij en hangt nonchalant op de grond waardoor het geheel knus aanvoelt. Een woning waar je je direct in thuis voelt.

Zwarte jaloezieën

Bij zwarte kozijnen is een zwarte jaloezie een prachtige combinatie. De chique strakke lamel in het zwart steekt prachtig af bij de goud gele muur. Durf het aan om voor kleur te kiezen en breng zo sfeer in je huis. 

lisa

Lisa

Adviseuse bij Lippe Wonen

Visgraat pvc vloer

De vloer was geen moeilijke keuze. Het moest een lichte visgraat pvc vloer worden want in combinatie met de vloerverwarming is dit een perfecte keuze.

De lichte kleur straalt rust uit en voelt comfortabel aan. Maar naast deze eigenschappen moest de vloer praktisch zijn omdat er op geleefd mag worden. Met een gezin en huisdieren is het fijn om te weten dat je een probleemloze vloer in huis haalt. 

Verf en behang

Behang is weer helemaal hip! Kijk maar eens wat dit prachtige Van Gogh behang doet met een werkplek. Zo wordt werken toch een feestje?

lisa

Lisa

Adviseuse bij Lippe Wonen

Zachte kleuren voor een goede nachrust

Slapen doe je het beste in een slaapkamer met rustige kleuren en isolerende gordijnen. De Ica van Holland Haag is daar een goed voorbeeld van.

Deze slaapkamers werden allemaal verduisterd door middel van verduisterende gordijnen. De duette shades met top down bottum up zorgen voor veel privacy en dat is toch heerlijk op de slaapkamers? Maar ook werd er veel aandacht besteed aan de muren want de groene kleur was erg favoriet. De kleuren van Painting the Past passen perfect bij de gordijnen.

Het is voor kinderen extra belangrijk dat ze slapen in een rustige donkere slaapkamer. De verduisterende gordijnen zijn een goede oplossing.

lisa

Lisa

Adviseuse bij Lippe Wonen