We gebruiken cookies op deze website.

Sfeervol wonen in Bolsward

Deze prachtige karakteristieke woning in Bolsward werd voorzien van een pvc visgraatvloer en marmoleum. Als je gevoel hebt voor styling dan heb je soms geeneens een styliste van ons nodig. De complete inrichting werd gedaan door de klant zelf. Het eindresultaat is geweldig!

Visgraat pvc vloer

De pvc vloeren van Ambiant zijn razend populair om hun uitstraling. Het lijkt echt hout door de embossing in de vloerdelen. Het populaire visgraat motief geeft deze woning echt karakter. 

De vloer moest ook praktisch zijn omdat erop geleefd mag worden. Met een gezin en huisdieren is het fijn om te weten dat je een probleemloze vloer in huis haalt. 

Door het pvc op de trede recht te leggen is een duidelijk afscheiding gemaakt tussen keuken en kamer. 

eppie heerenveen

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen

De garage werd omgetoverd tot een sportschool aan huis.

Marmoleum is een duurzame alleskunner! Dit natuurproduct past in vrijwel alle ruimtes en is een ware aanwinst voor je interieur. 

Eén van de grootste voordelen van een marmoleum vloer in de garage, is dat deze erg onderhoudsvriendelijk en hygiënisch is. De vloer is makkelijk schoon te maken, het vuil hecht zich niet aan de vloer en vlekken trekken niet in het materiaal. Ideaal voor de fanatieke sporters.

Inspirerend advies van een styliste.

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een interieur waar je jarenlang elke dag van geniet. Van een goed kleuradvies tot een totaal inrichting kun je terecht bij onze stylisten. Laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou.

Anja: "Op zoek naar nieuwe stoffering? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren in een filiaal of bij je thuis".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen