We gebruiken cookies op deze website.

Luxaflex® rolgordijnen

Lippe Wonen is exclusief ‘Inspiration Dealer’ van Luxaflex® en heeft als eerste het nieuwste van Luxaflex® in huis. De complete collectie rolgordijnen is geschikt voor vrijwel elke toepassing, van een prachtig gefilterd licht tot praktisch verduisterende stoffen. Ze zijn stuk voor stuk stijlvol en functioneel, en de afwerking van elk rolgordijn is een lust voor het oog!

Je kunt zorgeloos genieten van alle Luxaflex® producten want je krijgt maar liefst 5 jaar garantie.

Rolgordijnen op maat

Met de perfect op maat gemaakte rolgordijnen van Luxaflex hoef je alleen nog maar een keuze te maken uit de royale collectie stoffen. Alle rolgordijnstoffen zijn zonwerend en gemaakt van hoge kwaliteit. Naast de zonwerende stoffen zijn de transparanten ook erg populair, hiermee creëer je een gezellige sfeer en blijft het heerlijk licht in de kamer.

Nieuw en flexibel: de Nano collectie

De Nano collectie, speciaal ontworpen voor deuren en draai- en kiepramen, is het allernieuwste van Luxaflex®. Deze rolgordijnen kunnen zonder boren of schroeven op het glas worden bevestigd. Positioneer de rolgordijnen op elke gewenste hoogte en reguleer jouw privacy en het daglicht in huis. Zo heeft Luxaflex® voor elke situatie een passende oplossing.

Combineren

Durf jij te combineren? 

De gehele collectie is qua kleur heel goed te combineren met elkaar en met zoveel tinten en kleuren zijn de uni's en de dessins heel goed te combineren.

In deze erker is de combinatie tussen uni en dessin perfect op elkaar afgestemd. Wil je ook eens wat anders en durf je wel wat aan? Kom naar een van onze filialen om de collectie bekijken en deskundig advies.

Ja, ik kom naar een filiaal

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen