We gebruiken cookies op deze website.

Eijffinger gordijnen

Bij Lippe Wonen kijken we elk seizoen weer uit naar nieuwe gordijn collecties van Eijffinger. Elk seizoen komt Eijffinger met een nieuwe collectie en overtreft al onze verwachtingen. We staan dan ook te popelen om deze mooie stoffen met prachtige verrassende motieven aan u te mogen presenteren. Want wat Eijffinger presteert steelt niet alleen de show in onze filialen, maar ook blikken van bewondering bij u thuis. 

Eijffinger gordijnen stelen de show bij Lippe Wonen

Eijffinger presenteert elk seizoen een collectie met lef. Iedere gordijnstof heeft een heel eigen karakter een brengt een andere sfeer. 

Daarbij durft Eijffinger motieven en kleuren uitbundig te gebruiken. Je waant je het ene moment in een oerwoud, het andere moment in een zee van bloemen of geometrische patronen. Toch is de collectie Eijffinger, door hun groteske patronen en uitbundige kleuren, toch niet opdringerig. En verveelt dus ook nooit. Er ontstaat juist harmonie en rust in de ruimtes waar Eijffinger gordijnen hun plaats vinden.  

Geen gordijncollectie is zo kleurig en fleurig als die van Eijffinger.

Je huis wordt er vrolijk van. De prints, kleuren en motieven spannen de kroon op gebied van creativiteit. Eijffinger rekent daarmee definitief af met het idee dat gordijnen ‘stoffig’ zouden zijn. In tegendeel, de collectie gordijnstoffen van Eijffinger laten binnenhuisarchitecten van de ene in de andere verbazing vallen.   

 

Van klassiek tot jeugdig

Eijffinger heeft bovendien de collecties op ieders persoonlijke smaak afgestemd. Van klassieke rust tot dynamische jeugdigheid. De complete collectie Eijffinger gordijnstoffen is in alle acht filialen van Lippe Wonen te bewonderen. In al onze filialen vindt u tevens de bijpassende behangcollectie. Daarop worden de patronen van de gordijnstoffen als het ware op de muren geprojecteerd. Behang en gordijnstof gaan dan hand in hand en zijn 100% op elkaar afgestemd. en de kleuren optimaal bij elkaar. 

Kom deze bijzondere collecties snel bekijken en neem vooral wat stalen mee naar huis. Onze stylisten en adviseurs vertellen u er graag meer over. 

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak bij je thuis of in een van onze filialen wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak daarom een afspraak voor advies met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen