We gebruiken cookies op deze website.

Kendix gordijnen

Kendix staat voor esthetiek en originaliteit, allemaal in een moderne vormgeving. Ze ontwikkelen en vervaardigen mooie stoffen. Gordijnen van Kendix geven je interieur iets exclusiefs!

 

Kendix, ontworpen door echte designers

Sinds 1848 produceert Kendix de meest exclusieve gordijnstoffen van zeer hoge kwaliteit. De designers van de Design Academie hebben een overgroot deel van de collectie ontworpen. De uitgebreide collectie bestaat uit prachtige transparante en bedrukte dessins in uiteenlopende kleuren met grafische dessins.  

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen