We gebruiken cookies op deze website.

Toppoint gordijnen

In de collectie gordijnstoffen van Toppoint vind je werkelijk alle structuren, transparanties en dessins! Bij Lippe Wonen hebben we de complete collectie interieurstoffen met hedendaagdse kleuren en dessins. Naast de kleurrijke uni-stoffen vind je glanzende of matte dessin-stoffen.

Gordijnen voor elke sfeer..

..en elke stijl! Bij Toppoint zit je altijd goed. Een collectie met zeker 1250 prachtige stoffen steekt met kop en schouders boven vele uit. Een duurzame en milieubewuste keuze want deze gordijnen worden gemaakt van materialen van kwaliteit. Kun je even door de bomen het bos niet meer zien? Geen probleem! Kom gauw langs bij een van onze filialen en we helpen je graag verder.

Zien we je snel?

Ja, ik kom naar een filiaal

Keus uit kwaliteit

Elk vertrek verdiend een mooi gordijn, inbetween of vitrage. In de collectie van Toppoint vind je alle soorten gordijnen met diverse transparanties en wevingen.

Ga jij voor hip en trendy of zoek je juist een vintage stijl op? Alle woonstijlen zijn te vinden in de collectie van Toppoint, en met een hoge kleurechtheid hoef jij je nergens zorgen over te maken want jouw gordijnen blijven lang mooi. Hoe dit kan? Alle gordijnen van Toppoint worden gemaakt van de beste garens en grondstoffen. Mooi en degelijk gaat zeker samen! Kom jij ze bekijken in een filiaal?

Ja, ik kom langs in een filiaal

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen