We gebruiken cookies op deze website.

Your Edition gordijnen

Zo veel mensen, zo veel interieurwensen. Probeer niet in kaders te denken maar vanuit het hart. Combineer wat je mooi vindt! Laat je inspireren op deze website of in een van de Lippe Wonen filialen en ondervind zelf wat sprekende kleuren kunnen doen voor jouw interieur. 

We raden je trouwens ook aan om onze collectie Your Edition gordijnen te komen bekijken. We weten zeker dat je ze prachtig gaat vinden!

Your Edition, fris en hip

Your Edition biedt een hip en fris palet aan kleuren, maar ook de populaire 'down to earth' kleuren blijven ook een prominente plaats innemen in de collectie. De aarde en natuurlijke kleuren geven het echte gevoel van buiten zijn, grove linnen structuren en kreukende katoenen geven een nonchalante look. 

Maar ook voor uitbundige kleuren, hippe prints en vrolijke dessins is Your Edition een merk waar je echt blij van wordt. Zo zit er voor iedereen wat bij!

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal of bij je thuis leggen we samen de basis voor jouw inrichting. De kleuren, structuren en materiaalkeuze van gordijnen bepalen de sfeer in je huis, daarnaast zorgen gordijnen ook dat de akoestiek in huis verbeterd wordt. Kom ik binnenkort bij jouw advies geven? 

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Opzoek naar nieuwe gordijnen? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan advies geven over gordijnen, inbetweens en vitrages van alle populaire merken".

Anja de Vegt

Styliste bij Lippe Wonen