We gebruiken cookies op deze website.

Vouwgordijnen

Mooie luxe dessins, rijke structuren en standaard basisstoffen bevinden zich in de vouwgordijnen collectie. Je kunt kiezen uit diverse transparantie's en kunt de kleuren perfect op elkaar afstemmen.

 

Lisa Wenno

Persoonlijk advies van Lisa Wenno

Wat vind jij belangrijk?

Selecteer jouw keus en bekijk je persoonlijke advies!

Kenmerken (not required)

Onze aanbevelingen

Vouwgordijnen, sfeervol en gezellig.

Waarom kiezen voor vouwgordijnen?

Onze vouwgordijnen geven sfeer aan ieder interieur. In onze uitgebreide collectie stoffen, kleuren en transparantie's zit jouw favoriete stof vast ook. En natuurlijk op maat gemaakt. 

Ook is een groot deel van de collectie goed wasbaar zodat een vlekje geen ramp hoeft te zijn.

Vind jouw vouwgordijnen in een van onze filialen

Bekijk onze filialen

Kenmerken van vouwgordijnen

  • Sfeervol
  • Wasbaar
  • Energiebesparend
  • luxaflex

Vouwgordijnen, stijlvol en sfeervol

 

 

Modern of klassiek? Vouwgordijnen geven altijd sfeer

De stoffen van de vouwgordijnen zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit zodat ze goed tegen zonlicht kunnen. En anders is voeren een goede optie. Hiermee kun je ze ook goed verduisteren. Daarnaast houden we ook rekening met veiligheid en worden de vouwgordijnen geleverd met een kindveilige bediening.

Lees meer over bedieningen

Nu ook met Luxaflex PowerView® bediening!

Maar wat houdt dat dan in?

PowerView® biedt een draadloze bediening voor je Luxaflex raamdecoratie! Zo kun je op afstand je jaloezieën bedienen of vooraf bepalen wanneer je rolgordijnen open of dicht gaan. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Ontdek PowerView®

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen