We gebruiken cookies op deze website.

Floorlife

Met de houten vloeren van Floorlife breng je een goede basis aan ieder interieur. Want welke Floorlife vloer je ook kiest, het zijn stuk voor stuk prachtige vloeren. Met de natuurlijke uitstraling voelt het warm aan. De noesten geven elke plank afzonderlijk een eigen karakter. Met weinig onderhoud heb je jarenlang plezier van je houten vloer.

Een leefbare vloer

Met een houten vloer wordt over het algemeen een lamelparket vloer bedoeld. Maar wat is lamelparket? Lamelparket bestaat uit samengeperste delen of planken. De bovenlaag wordt dan vaak behandeld met olie of lak. Hierdoor is over algemeen een nabehandeling niet meer nodig.

De lagen zijn kruislings verlijmd op elkaar. Dit zorgt ervoor dat de werking minimaal is en een bijkomend voordeel daarbij is dat het geluid ook beter wordt absorbeert. Dat geeft rust.

Visgraat

Eén van de grote favorieten is en blijft de visgraat.

In het grote formaat krijg je een sterk ruimtelijk gevoel. Met de weinige noesten wordt het ook nog eens heel strak! De Floorlife visgraat vloeren worden met de grootste zorg voor je uitgezocht en vakkundig gelegd door de vakmensen van Lippe Wonen. 

Rust of rustiek

De collectie van Floorlife bevat 4 soorten sorteringen. 

De groepen A, B, C en D. De sortering loopt van een selecte sortering (A) rustige planken met weinig noesten, scheuren en kleurverschillen tot planken met juist veel (gestopte) scheuren en noesten. Dit noemen we (D) rustieke vloeren. Rustiek betekent dat er juist geselecteerd is op de tekening van het hout, het karakter is dan goed zichtbaar. Ook zijn bij rustieke vloeren de kleurverschillen groter en zorgen voor een extra landelijke uitstraling. Alle selecties worden zorgvuldig gekeurd op kleur en uitstraling. 

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak bij je thuis of in een van onze filialen wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak daarom een afspraak voor advies met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen