We gebruiken cookies op deze website.

Veno Wood

Houten vloeren uit Nederland. Of je nu een vloer wilt voor de woonkamer of voor de veel belopen hal: bij Veno wood zit er altijd een passende vloer tussen. Echt hout in smalle of brede delen, geschaafd of geschuurd, volledig afgewerkt of onbehandeld. De ambachtelijke vloeren worden op ambachtelijke wijze gelegd bij jou thuis en stralen karakter uit.

Hout van Nederlandse bodem

Elke Veno vloer is geproduceerd in Nederland en daar zijn trots op

Veno weet trends om te zetten in een actueel productaanbod door het volgen van de wereldwijde markt. Veno Wood is actief in meerdere landen en gaan de uitdaging aan om goede producten te ontwikkelen voor de toekomst.

Duurzaamheid

Bij Veno Wood staat duurzaamheid voorop. 

Bij duurzaam ondernemen draait alles om verantwoord omgaan met materialen. Dit is goed voor mens, dier en milieu. Daarom is het hout van Veno Wood uitsluitend afkomstig uit verantwoorde kap en is ook nog eens traceerbaar. De restmaterialen worden gebruikt voor het verwarmen van de kantoren. De rest van het hout wordt gebruikt voor de brandstof voor pelletkachels.

Samen gaan we voor duurzaam!

Waar zou je kiezen voor Veno Wood?

  • Topkwaliteit Europees eikenhout
  • Karakteristieke plank
  • Verfijnde sortering
  • Direct gereed voor installatie
  • Snel beschikbaar
  • Leverbaar in meerdere kleuropties
  • Geschikt voor grote volumes
  • 100% Made in Holland

Veno Wood productie proces

veno wood logo

Een houten vloer gaat wel 40 jaar mee en is daarom extreem duurzaam. Bijkomend voordeel is dat een houten vloer geschuurd kan worden en dan weer als nieuw is! In de winkel vertel ik je graag alles over houten vloeren.

lourens leeuwarden

Lourens Dijkma

Adviseur bij Lippe Wonen

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak bij je thuis of in de winkel wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak daarom een afspraak voor advies met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze naar je toe.

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen