We gebruiken cookies op deze website.

Pvc vloeren

Een pvc vloer is makkelijk te onderhouden en lijkt net echt hout!

De voordelen van een pvc vloer?

Een pvc vloer kun je in elke ruimte in het huis probleemloos laten leggen. Het materiaal is zeer slijtvast, heeft een hoge krasbestendigheid en gaat jarenlang mee. Daarnaast combineert een pvc stroken vloer perfect met vloerverwarming. Ontdek hier de pvc vloer die bij jou past.

 

Wat zijn pvc vloeren en is het geschikt voor bij mij thuis?

Lees alles over pvc vloeren

Kenmerken van pvc

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Geschikt op vloerverwarming
  • Geluiddempend
  • Supersterk
  • Geschikt voor vochtige ruimtes

Testimonial Anja de Vegt

Kijk eerst goed naar welke stijl je in de woning wilt en welke kenmerken je belangrijk vindt aan een nieuwe vloer of raambekleding....

anja met stalen

Anja de Vegt

Styliste bij Lippe Wonen

Planken of een visgraat?

Pvc in visgraat motief is een echte trend op dit moment maar de lange plank blijft ook erg geliefd. De sfeervolle uitstraling van hout met de voordelen van pvc geven deze vloeren erg veel voordelen op gebied van onderhoud en hygiëne.

Pvc is ook prachtig in combinatie met een bies, een rand langs de plint. De vakmensen van Lippe Wonen zorgen ervoor dat ook jouw vloer er straks uitziet om door een ringetje te halen.  Benieuwd of een pvc vloer geschikt is voor jouw thuis? Ook vertellen we graag meer over vloerverwarming en het daarbij behorende opstookprotocol.

Vraag gratis stalen aan of maak vandaag nog een afspraak.

Afspraak maken

pvc vloeren testimonial joke

Vloerverwarming en pvc vloeren zijn een perfecte combinatie. Ik laat je graag onze uitgebreide pvc collectie zien en leg uit hoe het werkt. Zie ik je binnenkort?

joke

Joke

Adviseur Lippe Wonen