We gebruiken cookies op deze website.

Elfsteden PVC vloer

Alle Friese 11-steden verdienen hun eigen unieke pvc-vloer. Dat is de reden waarom Lippe Wonen – als op en top Fries bedrijf – heeft gekozen voor deze unieke collectie.

Inmiddels zijn de vloeren ontworpen, gemaakt én exclusief te koop bij Lippe Wonen.

In de acht filialen in Friesland liggen de elf Friese vloeren in de juiste volgorde uitgestald. Startvloer Leeuwarden is het vertrekpunt van jouw oriëntatie. Gevolgd door pvc-vloer Sneek, IJlst, Sloten enzovoorts. Eenmaal bij pvc-vloer Dokkum heb je een goede indruk van de nieuwe Friese collectie.

Een unieke vloer

Als echte Friezen hebben wij gekozen voor een PVC vloer uit de Elfsteden collectie. En de kwaliteit Franeker staat ook nog eens bijzonder mooi in onze woning in Harlingen!

 

Fam. Wissman

Klanten uit Harlingen

Kom je droomvloer vinden

We helpen je er graag mee! Maak een afspraak in een van onze winkels voor advies, of kom langs wanneer je wilt.

Het kiezen van jouw perfecte vloer is niet zomaar gebeurd. Bij het uitzoeken van een vloer komt niet alleen stylistisch veel kijken, maar praktisch ook. Welke kleuren passen het beste in je huis? Wat voor materiaal past het beste bij jouw leefstijl? Wat zoek je zelf in een vloer? Bij Lippe Wonen helpen we je graag met advies en antwoorden op al je vragen. Maak vandaag nog een afspraak

Gratis stalen service

Wist je dat alle stalen uit de winkel gratis geleend kunnen worden? Zo wordt kiezen nog eenvoudiger. In de avond kan een vloer er namelijk heel anders eruit zien onder lamplicht. Maar ook kun je een goed beeld krijgen van de sfeer bij je meubels. 

Lisa

Adviseuse Lippe Wonen