We gebruiken cookies op deze website.

Forbo pvc

Forbo presenteert de Allure pvc collectie. Levensechte dessins, gemakkelijk in onderhoud, comfortabel aan de voeten, en duurzaam. Helemaal van nu! 

 

Sfeervol en natuurgetrouw

...Dat is Forbo's Allura pvc in een notendop. Comfortabel en praktisch, ze noemen het zelf een zorgeloze vloer. We bieden 'm dan ook heel graag aan. Neem maar eens een kijkje.

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen