We gebruiken cookies op deze website.

Quick-Step pvc vloeren

Stel je eens voor; de warmte en natuurlijke charme van een massief houten vloer gecombineerd met de degelijkheid en het onderhoudsgemak van pvc. Ideaal toch? Die combinatie vind je terug in de nieuwste generatie Quick-Step Livyn vloeren bij Lippe Wonen. Deze luxe pvc vloeren zijn vrijwel niet van echt hout te onderscheiden. De toplaag is leverbaar in verschillende levensechte houttexturen.

 

Quick-Step, voor minstens 20 jaar gegarandeerd plezier

Voor iedere stijl of smaak is er zeker een passende Livyn vloer. Die toplaag is hard en goed bestand tegen beste stoten. De garantie is dan ook 20 jaar! Onder die toplaag zit een basis die isolerend en geluiddempend werkt. Het geheel is 100% waterdicht (dus bruikbaar in alle ruimtes) en makkelijk schoon te houden. In de winkel zijn grote showborden van deze collectie aanwezig en die kunt u gewoon van ons lenen. Er is altijd een Lippe Wonen winkel bij u in de buurt,

Ja, ik kom naar de winkel

Inspirerend advies, in de winkel of bij jou thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een gratis afspraak in de winkel, bij je thuis, of door te videobellen leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Naast pvc van Quick-step, nemen we uiteraard ook alle andere vloertypen en -merken mee in ons advies.

Vloerverwarming en Quick-step pvc vloeren zijn een perfecte combinatie. In de showroom laat ik je graag onze pvc collectie zien en leg ik je uit hoe het werkt.

Joke Turkstra

Stylist bij Lippe Wonen