We gebruiken cookies op deze website.

Quick-Step pvc vloeren

Stel je eens voor; de warmte en natuurlijke charme van een massief houten vloer gecombineerd met de degelijkheid en het onderhoudsgemak van pvc. Ideaal toch? Die combinatie vind je terug in de nieuwste generatie Quick-Step pvc vloeren bij Lippe Wonen. De luxe Quick-Step pvc vloeren zijn vrijwel niet van echt hout of beton te onderscheiden. De toplaag is leverbaar in verschillende levensechte texturen.

 

Quick-Step, voor minstens 25 jaar gegarandeerd plezier

Voor iedere stijl of smaak is er zeker een passende pvc vloer. In de Alpha collectie zitten mooie houtstructuren met zowel de smalle als de populaire brede plank. Maar ook de beton tegel is voorzien van een natuurgetrouwe print. Een aanwinst in de pvc collectie van Quick Step. De toplaag van de pvc vloeren is hard en goed bestand tegen krassen en stoten. De garantie is dan ook 25 jaar! Onder die toplaag zit een basis die isolerend en geluiddempend werkt. Het geheel is 100% waterdicht (dus bruikbaar in alle ruimtes) en makkelijk schoon te houden.

Pvc van Quick Step: een topmerk onder je voeten

Waarom voor Quick Step pvc vloeren kiezen?

Quick Step Alpha pvc is een vloer met stijl en ook nog eens super functioneel. Een sterke kern en unieke beschermlaag tegen vlekken en stoten maken deze populaire vloeren geschikt voor renovaties. Alpha pvc vloeren zijn voorzien van een sterke klikverbinding en kunnen moeiteloos geplaatst worden op bijna alle ondergronden.

Vraag hier een persoonlijk prijsvoorstel aan

Inspirerend advies, in de winkel of bij jou thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een gratis afspraak in de winkel, bij je thuis, of door te videobellen leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Naast pvc van Quick-Step, nemen we uiteraard ook alle andere vloertypen en -merken mee in ons advies.

Vloerverwarming en Quick-step pvc vloeren zijn een perfecte combinatie. In de showroom laat ik je graag onze pvc collectie zien en leg ik je uit hoe het werkt.

Joke Turkstra

Stylist bij Lippe Wonen