We gebruiken cookies op deze website.

Ambiant tapijt

Goed tapijt verhoogt je woon- en leefgenot. Een ambitieus merk doet daar nog een schepje bovenop. Ambiant is zo’n merk. Ambiant tapijt komt rechtstreeks uit dé tapijtstad van Nederland; Genemuiden. Het oer-Hollandse bedrijf maakt niet alleen uitstekende tapijten, maar brengt ze ook nog voor een zeer aantrekkelijke prijs op de markt. Laat je inspireren op deze pagina en ervaar het tapijt van Ambiant in een van onze winkels. Liever advies aan huis? Ook dat is mogelijk bij Lippe Wonen.

 

Tapijt van Ambiant, een genot

Heerlijk hè, dat gevoel van tapijt onder je voeten. Want eerlijk is eerlijk; tapijt is wel erg comfortabel. Zeker tapijt van Ambiant.

Tapijt voelt warm en knus aan. Het verhoogt de gevoelstemperatuur, werkt isolerend en draagt zo ook nog bij aan een lagere energierekening. Bovendien is tapijt geluiddempend. 

Wat voor type tapijt je ook zoekt, bij Ambiant is de collectie zo eindeloos groot dat jouw tapijt er zeker tussen zit.

De voordelen van (Ambiant) tapijt

  • Comfort; warm, zacht en altijd grip (ook op de trap)

  • Geluiddempend; gehorigheid opgelost!

  • Isolerend; warmte blijft beter in huis

  • Ambiant claimt dat haar tapijt stofallergie tegengaat

  • Tapijt geeft direct sfeer

Bekijk Ambiant in een filiaal

Ambiant tapijt en vloerverwarming

Ambiant tapijt en vloerverwarming zijn een uitstekende combinatie.

Zie je jezelf al zitten op de bank, ontspannen kijkend naar je favoriete serie, terwijl je blote voeten rusten op een heerlijk zacht, verwarmd tapijt? Maak die gedachte werkelijkheid met een tapijt van Ambiant.

We adviseren je graag in de winkel, via videobellen of bij je thuis over optimaal gebruik van Ambiant tapijt in combinatie met vloerverwarming.

Anja de Vegt over tapijt

Tapijt is natuurlijk heerlijk zacht maar bovenal ook veilig, slijtvast en stil. Tapijt geeft stroef- en zachtheid tegelijk. Ontdek alle collecties in onze filialen.

anja met stalen

Anja de Vegt

Styliste van Lippe wonen

Tapijt uit dé tapijtstad van Nederland

Ambiant is een Nederlands vloerenmerk dat sinds 1996 bestaat. Het moederbedrijf stamt zelfs uit 1940. Die 80 jaar ervaring in het maken van tapijt zie en voel je terug in de tapijten van Ambiant.

Nog altijd is Ambiant gevestigd in dé tapijtstad van Nederland: Genemuiden. Hier wordt al sinds de 16e eeuw aan biezenteelt gedaan, de voorloper van de tapijtindustrie.

Inspirerend advies via videobellen of gewoon bij jou thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal leggen samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Naast tapijt van Ambiant, nemen we uiteraard ook alle andere vloertypen en -merken mee in ons advies.

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Nieuw tapijt? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren over Ambiant tapijt en alle natuurlijk andere tapijtmerken".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen