We gebruiken cookies op deze website.

Tapijt

Een fijn stuk tapijt onder je voeten is niet alleen mooi, maar zorgt ook voor een gevoel van huiselijkheid. Dat vinden we bij Lippe Wonen heel belangrijk. De tapijten die we je aanbieden combineren strak design met de beste materialen om van jouw huis nóg meer thuis te maken. Klinkt goed? Kom het ontdekken!

Tapijt is gezellig en zacht

Ontdek de voordelen van tapijt

We zijn dol op het effect dat tapijt heeft op een ruimte. Zowel de zachtheid en de huiselijkheid als de mooie designs maken de tapijten die we je aanbieden je huis stuk voor stuk meer thuis. Naast al deze voordelen biedt tapijt warmte, comfort en heeft het een geluiddempende werking. Veel voordelen waar je niet meteen aan denkt bij tapijt.

Vind jouw tapijt in een van onze winkels

Bekijk onze winkels

Kenmerken van tapijt

  • Comfortabel
  • Veilig
  • Akoestisch
  • Ideaal voor vloerverwarming
  • Zacht

Comfort en Luxe

Stel voor dat je op je blote voeten door je huis wandelt en het voelt warm en zacht. Heerlijk toch? Vooral in de winter want tapijt voelt warm en isoleert heel goed. In een strenge winter kun je de thermostaat gerust wat naar beneden zetten en zo bespaar je op de energierekening. Daarnaast geeft tapijt rust omdat het geluiden absorbeert. 

Met oog op jouw beleving én de toekomst

Zo gaan we te werk bij Lippe Wonen. Zoals je misschien al hebt gezien worden veel van onze tapijten gemaakt van deels gerecyclede materialen. Veel merken worden van natuurlijke materialen gemaakt of binnenlands geproduceerd, en dit moedigen wij graag aan! We nodigen je graag uit in onze winkels om te komen kijken naar de mooiste vooruitstrevende tapijtmerken.

Ja, ik wil een afspraak maken!

Gezond binnenklimaat met tapijt

Waar we ook zijn, het grootste deel van de dag zitten we binnen. Schone lucht is dan niet alleen heel fijn maar ook erg gezond. Tapijt maakt het binnenklimaat ook gezond omdat het vuil en stofdeeltjes vasthoudt. Ook voor mensen met astma en luchtwegaandoeningen is tapijt een goede keuze. Een goed voorbeeld is Airmaster van Desso. Dit tapijt houdt stof extreem goed vast. Wel is het belangrijk om regelmatig te stofzuigen.