We gebruiken cookies op deze website.

Belakos tapijt

Bij Lippe Wonen vind je de complete collectie Belakos tapijt. Niet Grieks, zoals de naam doet vermoeden, maar puur van eigen bodem. En dat al vanaf 1960.

Nieuw in de collectie: Sensualité

Een ‘knuffeltapijt’ voor slaapkamers

Zo maakt Belakos verschillende tapijten voor ieder vertrek van je huis. In de collectie tref je ook antibacteriële en anti-huisstofmijt tapijten die bijdragen aan een gezonde en comfortabele leefomgeving. En chloorbestendige en onderhoudsvriendelijke tapijten, ideaal voor ruimtes waar intensief wordt geleefd. Voor welke soort je ook kiest, ze sluiten allemaal naadloos aan bij de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied.

Anja de Vegt over tapijt

Tapijt is natuurlijk heerlijk zacht maar bovenal ook veilig, slijtvast en stil. Tapijt geeft stroef- en zachtheid tegelijk. Ontdek alle collecties in onze filialen.

anja met stalen

Anja de Vegt

Styliste van Lippe wonen

Inspirerend advies van een vakspecialist!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal leggen samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Naast tapijt nemen we uiteraard ook alle andere vloertypen en -merken mee in ons advies.

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met op.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Lisa Wenno: "Nieuw tapijt? Leuk! Ik adviseer en help je graag. Ik kan je alles vertellen over tapijt en alle andere vloeren".

Lisa Wenno

Adviseur bij Lippe Wonen