We gebruiken cookies op deze website.

Desso tapijt

Desso vertegenwoordigt het grootste en bekendste merk op vloerengebied. Niet alleen voor particulier, maar zeker ook voor zakelijk gebruik weet men Desso te waarderen. Lippe Wonen verkoopt Desso met veel genoegen, want het merk is innovatief, duurzaam (Cradle to Cradle®), staat voor een constante kwaliteit en levert uitsluitend tevreden en graag terugkerende klanten.

Ontdek Desso

Op deze pagina nemen we je virtueel mee op ontdekkingstocht door Desso-tapijtenland. De prachtige collecties van Denim, Patterns & Shades, Desso&Ex en de nieuwste collectie Mozaic & Fresco zijn te bewonderen op deze pagina. Maar je kunt de volledige collectie natuurlijk ook live in onze winkels ervaren… We staan voor je klaar!

Desso AirMaster®; ‘geen vuiltje in de lucht’

DESSO Airmaster® is een revolutionair tapijt dat zorgt voor een schonere lucht bij je thuis. De concentratie kleine stofdeeltjes is zelfs tot acht keer lager dan bij harde vloeren. Een gezonder binnenklimaat is beter voor jou en jouw gezin. Voor mensen met astma en longaandoeningen is dit de perfecte vloer!

Lees meer...