We gebruiken cookies op deze website.

AirMaster ‘geen vuiltje in de lucht’

DESSO Airmaster® is een revolutionair tapijt dat zorgt voor een schonere lucht bij u thuis. De concentratie kleine stofdeeltjes is zelfs tot acht keer lager dan bij harde vloeren. Een gezonder binnenklimaat is beter voor u en uw gezin.

Tapijt zorgt voor een gezonder binnenklimaat

Je kent vast wel dat beeld van een laagstaande voorjaarszon die in je kamer schijnt. In het licht lijken ontelbare stofdeeltjes te zweven.

Realiseer je je dan dat buiten deze zichtbare deeltjes er ook nog sprake is van een veel grotere hoeveelheid onzichtbaar fijnstof. En iedere dag ademen we dat in. Deze stofdeeltjes verhogen de kans op astmatische en allergische klachten. Daarnaast zijn ze een belangrijke oorzaak van klachten aan de luchtwegen bij kinderen.

Laat alleen je stofzuiger fijnstof happen

Lang is gedacht dat harde vloeren voor minder van die stofdeeltjes in huis zouden zorgen, maar niets is minder waar.

DESSO Airmaster® Gold is een tapijt dat maar liefst acht maal meer fijnstof vasthoudt dan een harde vloer. Met DESSO Airmaster® worden fijne stofdeeltjes namelijk opgevangen en vastgehouden tot de eerstvolgende stofzuigbeurt. Zo’n tapijt is een verademing voor mensen met astmatische klachten. DESSO AirMaster® van Lippe Wonen biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een eigentijdse en comfortabele vloer die je geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Zo zijn er verschillende kleuren in de basisuitvoering beschikbaar. En is het tapijt in een hogere en lagere poolstructuur verkrijgbaar. Je kunt daarnaast kiezen uit effen tinten of een subtiel streeppatroon. Kom nu de totale collectie bekijken in een van de acht Lippe Wonen winkels

Naar de winkel

We leggen graag uit hoe het werkt

airmaster