We gebruiken cookies op deze website.

Brink en Campman vloerkleden

Brink & Campman voor een extra gezellige en sfeervolle omgeving.

De vloerkleden van Brink & Campman zijn stuk voor stuk speels en kleurrijk en worden van ontwerp tot uitvoering in eigen huis (made in Holland!) gemaakt. De collectie is uiterst modieus en past bij de laatste trends op woon- en interieurgebied. U kunt kiezen uit de geweven, de getufte en de handgeknoopte uitvoeringen. Alle afgewerkt met zelf ontwikkelde garens die geverfd en daarna geweven worden in de mooiste kleur/structuur combinaties.

Al 125 jaar toonaangevende creaties

 

 

Bij Brink & Campman worden al 125 jaar vloerkleden gemaakt. De uiteenlopende ontwerpen ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid. Voor iedereen is een passend vloerkleed want de collectie bestaat uit prachtige dessins, ton sur ton en structuren.

In alle filialen van Lippe Wonen zijn de vloerkleden van Brink & Campman te bewonderen. Komt u ze bekijken in een van de filialen?

Ja, ik wil naar een filiaal

Bij veel vloerkleden is maatwerk mogelijk. Ook is er veel keuze in materialen. Ik geef u graag advies over de mogelijkheden.

anja vierkant

Anja de Vegt

Styliste bij Lippe Wonen

Inspirerend advies, in een filiaal of bij jou thuis

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal of bij jou thuis, leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waarvan je jarenlang elke dag geniet. Maak een vrijblijvende afspraak of stel hieronder jouw vraag.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

“Op zoek naar een mooi vloerkleed? Leuk! Ik inspireer en help je graag in een van onze filialen of bij je thuis ”

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen