We gebruiken cookies op deze website.

Vloerkleden

Vloerkleden zijn sfeervol en akoestisch

Waarom voor een vloerkleed kiezen?

Een vloerkleed kleedt uw huis aan, het geeft een warm en knus gevoel. Vloerkleden zijn ook te maken van kamerbreed tapijt om zo een wooneiland te creëren. Of kies voor handgeknoopte vloerkleden met een eigen dessin.

Vind jouw vloerkleed in een van onze filialen

Bekijk onze filialen

Kenmerken van vloerkleden

  • Isolerend
  • Warm
  • Akoestisch
  • Sfeervol
  • Veel keuze

Hoe leg je een vloerkleed neer?

Voor een verbindende werking leg je het vloerkleed een stuk onder de bank of kies voor een vloerkleed waar je bank helemaal op staat. Dit zogenoemde wooneiland heeft een sterk verbindende werking. 

Ook zijn de organische ronde vormen op dit moment helemaal hip en trendy. De andere vormen geven een speelse uitstraling. Bijna alle vloerkleden zijn op diverse afmetingen te maken maar ook kamerbreed tapijt is zeer geschikt voor een vloerkleed op maat of een wooneiland.

Welke structuur kies je?

Het karakter van een vloerkleed wordt bepaald door de structuur. Een grof geweven of hoge pool geven een nonchalante look en kan dat strakke interieur net even zorgen voor wat contrast. Daarnaast verbeterd de akoestiek in de ruimte enorm.

De laagpolige vloerkleden kleden de ruimte eveneens heerlijk aan en zorgen voor een iets netter en strakker geheel. 

Een goed passen ondertapijt zorgt ervoor dat het tapijt niet wegglijdt maar ook dat het kleed mooi in de vorm blijft.

Inspirerend advies over vloerkleden, in een filiaal of bij jou thuis

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal of bij jou thuis, leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waarvan je jarenlang elke dag geniet. Maak een vrijblijvende afspraak of stel hieronder jouw vraag.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

“Op zoek naar een mooi vloerkleed? Leuk! Ik inspireer en help je graag in een van onze filialen of bij je thuis ”

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen