We gebruiken cookies op deze website.

Brinker Carpets

De vloerkleden van Brinker Carpets zijn gemaakt met oog voor detail. Ongeëvenaarde elegantie en handgemaakte vloerkleden van de hoogste kwaliteit. De deel drie collecties laten we hier graag aan je zien.

Feelgood collectie van Brinker Carpets

Deze collectie Brinker Carpets doet zijn naam eer aan. Je voelt je werkelijk goed met een vloerkleed uit de Feelgood collectie

Een sfeervol en huiselijk gevoel met het kleed dat de finishing touch geeft voelt als thuiskomen. Een vloerkleed zorgt voor een mooie warme sfeer in de ruimte. 

De vakkundige designers en gespecialiseerde wevers van over de hele wereld ontwikkelden voor Brinker Carpets een collectie waarbij elke ruimte voelt als thuiskomen.

Feelgood Custom Sizes collectie

Een vloerkleed van deze collectie is helemaal zelf samen te stellen. Jij bepaalt de kleur, structuur en afmeting.  

Jouw smaak is erg persoonlijk en met de beste materialen uit India worden jouw dromen werkelijkheid.

In India staat een eigen fabriek van Brinker Carpets. Daar stelt een ervaren designteam zorgvuldig de kleuren en structuren samen. De vloerkleden worden na een opdracht geheel met de hand gemaakt. Ingepakt in een mooie tas met een persoonlijke groet van de makers wordt het vloerkleed verscheept naar Lippe Wonen. Na acht tot veertien weken heb je jouw, speciaal op maat gemaakte, vloerkleed in huis. 

Dus wil je een rond, rechthoekig, vierkant of ovaal vloerkleed? Geen probleem want we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

 

Ensuite by Brinker collectie

De luxe collectie van de Ensuite collectie zijn ontstaan door passie en vakmanschap. De mooie luxueuze vezels maken elk vloerkleed van deze collectie een lust voor het oog.

Deze prachtige machinaal geweven vloerkleden met bijzondere structuren texturen zijn allemaal leverbaar zijn in diverse afmetingen, dessins en ontwerpen. De prachtige organische vormen en grafische dessins maken deze vloerkleden een meubelstuk in het interieur.  Luxe en elegantie staan voor op door de mooie dessins. Tijdloos maar en met het oog op de huidige trends overal toepasbaar. 

Inspirerend advies, in een filiaal of bij jou thuis

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal of bij jou thuis, leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waarvan je jarenlang elke dag geniet. Maak een vrijblijvende afspraak of stel hieronder jouw vraag.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

“Op zoek naar een mooi vloerkleed? Leuk! Ik inspireer en help je graag in een van onze filialen of bij je thuis ”

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen