We gebruiken cookies op deze website.

De Munk Carpets

Een Nepal vloerkleed voor een eerlijke prijs

De Munk Carpets selecteert haar leveranciers met zorg en vindt goede en eerlijke werkomstandigheden uitermate belangrijk. Op deze manier kunnen kinderarbeid en mensonwaardige werkomstandigheden uitgesloten.

De vetrijke wol komt van schapen uit het Himalaya. Dit is vuil en vochtwerend. Na een grondige schoonmaak wordt de wol met de hand gekaard, gesponnen en geverfd met natuurlijke kleurstoffen. De Tibetanen knopen de vloerkleden met de hand op traditionele wijze.

Via een online ontwerpsysteem kun je kiezen uit ca. 200 dessins maar heb je zelf een mooi ontwerp dan is dat ook mogelijk. Daarnaast zijn er vijf verschillende knoopdichtheden.

 

 

Materiaal en afmeting

De Munk heeft naast wol is ook zijde, dit geeft een vloerkleed extra glans. Deze combinatie van deze 2 natuurlijke garens geeft een vloerkleed een luxe uitstraling.

Naast de materialen is er ook nog keuze uit diverse structuren voor een afwisselend effect. Kies je voor een hoge of een lage pool of een bouclé tussen door? Jouw vloerkleed wordt op deze wijze altijd een uniek item. En heb je een afwijkende maat of wil een een rond kleed? Geen probleem bij De Munk.

De levertijd van 12-14 weken is dan ook te begrijpen want dit maatwerk kost tijd en precisie. Ieder vloerkleed is uniek en speciaal.

Bekijk het productieproces

Doe inspiratie op

Ben jij op zoek naar een mooi, verantwoord en bijzonder vloerkleed met een verhaal?

Breng een bezoek aan een filiaal van Lippe Wonen want de complete collectie van de Munk vloerkleden is daar te bekijken. We geven graag een goed advies over onderhoud en het kiezen van het juiste formaat. Ook kun je een afspraak maken door het onderstaande formulier in te vullen.

Ja, ik kom naar een filiaal

Inspirerend advies, in een filiaal of bij jou thuis

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal of bij jou thuis, leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waarvan je jarenlang elke dag geniet. Maak een vrijblijvende afspraak of stel hieronder jouw vraag.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

“Op zoek naar een mooi vloerkleed? Leuk! Ik inspireer en help je graag in een van onze filialen of bij je thuis ”

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen