We gebruiken cookies op deze website.

Desso vloerkleden

Hoe wil je je kleed hebben? Vierkant, rechthoekig, rond, ovaal…? Geef je wens aan ons door en Desso levert jou het kleed van je dromen op maat. Inclusief de gewenste afwerking en in alle soorten tapijt die Desso heeft. En dat zijn er nogal wat!

Desso vloerkleden

Met Desso kan iedereen zijn/haar eigen unieke kamerbreed tapijt als vloerkleed samenstellen. De Desso collectie voegt werkelijk iets toe aan de bestaande tapijtcollecties. Overtuig u nog meer ‘in het echt’ in een van onze filialen.

Ja, ik ga naar een filiaal

Desso vloerkleden voor extra comfort

Een vloerkleed in huis doet wonderen voor het interieur. Het draagt bij aan het comfort, breekt als wooneiland grote vlaktes, maakt neutrale ruimtes speels, is goed voor de akoestiek en houdt de temperatuur behaaglijk.

Durf te leven, durf te spelen. Maak samen met Lippe Wonen je eigen vloerkleed van Desso op maat!

Hoe bepaal je de vorm en de afmeting?

Hoe groot je vloerkleed moet worden kan nog best een uitdaging zijn maar we helpen er graag bij.

Moet het vloerkleed onder de bank en hoever dan, of kies je voor een wooneiland om een verbindend gevoel te creëren. Er is veel mogelijke en in dit filmpje leggen we graag uit

Uitleg desso vloerkleed

filmpje desso vloerkleed

Inspirerend advies, in een filiaal of bij jou thuis

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal of bij jou thuis, leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waarvan je jarenlang elke dag geniet. Maak een vrijblijvende afspraak of stel hieronder jouw vraag.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

“Op zoek naar een mooi vloerkleed? Leuk! Ik inspireer en help je graag in een van onze filialen of bij je thuis ”

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen