We gebruiken cookies op deze website.

Perzische tapijten SusaStyle

Met een "Authentic Persian" van SusaStyle haal je niet alleen een vloerkleed in huis maar ook een echt kunstwerk. SusaStyle haalt persoonlijk de vloerkleden op uit Iran en met deze unieke patronen en prachtige kleuren geef je je interieur een persoonlijke tintje.

Vloerkleden uit Iran

Wat ooit begon als hobby in de garage is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met een eigen label. SusaStyle is de naam voor het bedrijf met authentieke Perzische tapijten.

De prachtige vloerkleden van SusaStyle worden persoonlijk uitgezocht in Iran. Deze machinale Perzische tapijten hebben een eigen label "Authentic Persian" en stralen rust en eenheid uit in de woonkamer. De kleuren werken verbindend en geven jouw interieur karakter. Na jaren ben je nog niet uitgekeken op een vloerkleed van SusaStyle. 

De oorsprong

De oorsprong van de vloerkleden van SusaStyle ligt in het oude Perzië. De makers en de ontwerpers van de Perzische vloerkleden zijn van oorsprong ook Perzen. 

De ambachtelijke werkwijze namen zij mee en dit is ook terug te zien in het eindproduct. Een hoogwaardig vloerkleed van 100% polyester met een officieel echtheidslabel. Alle vloerkleden van SusaStyle dragen het label met Farsi (Perzisch) schrift:  اصیل فارسی . In het Farsi staat hier ‘Authentic Persian’. Echte perzische tapijten in een SusaStyle jasje.

Kom je ze bekijken in een van de filialen?

Ja, ik kom langs

Product informatie

  • Authentiek Perzisch patroon ontworpen door Perzische designers.
  • De vloerkleden zijn leverbaar met of zonder franjes.
  • Ronde vloerkleden zijn uitsluitend zonder fransjes.
  • 100% polyester. 
  • Hypoallergeen.
  • De vloerenkleden zijn geschikt voor vloerverwarming.
  • Verbeterd de akoestiek.
  • Makkelijk te reinigen. Door de hoge knoopdichtheid zakt los vuil het kleed niet in maar blijft het er op liggen. Stofzuigen is hierbij voldoende. Bij een makkelijke vlek volstaat meestal water of azijn. Raadpleeg voor overige vlekken het 'stappenplan'.
  • Het patroon en de kleuren blijven jarenlang helder en mooi doordat elke draad geverfd is met kleurechte verf.
  • Door de hoge knoopdichtheid blijven er geen afdrukken van meubels achter in het tapijt. Dit is met name fijn wanneer de inrichting zo nu en dan wordt veranderd.

Perzisch design voor elk interieur

Sfeervol zacht en rijk aan mooie kleuren. Jouw vloer verdient toch ook een SusaStyle? De heldere kleuren, de prachtige designs en de zijdezachte vezels zijn een aanwinst voor elke woonkamer.

Inspirerend advies in een filiaal of gewoon bij jou thuis!

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een van onze filialen of bij je thuis leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Een mooi vloerkleed is nu eenmaal een prachtige basis in je woonkamer. 

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Nieuw vloerkleed? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren over vloerkleden en alle andere producten".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen