We gebruiken cookies op deze website.

Zomeractie horren

Geniet deze zomer en nazomer nog van 20% korting op Luxaflex® horren. Van 15 augustus tot en met 30 september profiteer je van korting bij aankoop van horren. Ongestoord genieten van frisse lucht zonder insecten en pollen, dat wil jij toch ook? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw raam en/of deur vraag hieronder direct informatie op, of laat je inspireren in één van onze acht filialen.

Vraag direct persoonlijk horrenadvies aan!

Horren zijn een ideale oplossing tegen muggen, vliegen en andere insecten in jouw huis. Bij het kiezen van de juiste horren voor jouw ramen, deuren of schuifpui is een goed advies een must. Vul onderstaand formulier in, dan voorzien wij je van een passend advies. Nog leuker: tot en met 30 september profiteer je van 20% korting!

Actievoorwaarden van toepassing. 

Eppie: "Nieuwe horren nodig? Ik adviseer en help je graag. In al onze filialen hebben we uitgebreide displays om alle soorten horren te bekijken en uit te proberen".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen

Jouw nieuwe horren met 20% korting!

Iedere dag doen wij ons uiterste best om onze klanten te voorzien van het meest passende advies. Ook wanneer het gaat over het binnen laten van frisse lucht, en het buitenhouden van insecten en pollen. Profiteer van de kortingsactie op horren voor ramen en deuren.

Actievoorwaarden:

  • De actie loopt van 15 augustus tot 30 september
  • Deze korting geldt op alle producten binnen het Luxaflex® Horren assortiment, maar niet op onderdelen, montage en opties van toepassing
  • Je ontvangt 20% korting op de verkoopadviesprijs
  • De actie is niet van toepassing in combinatie met andere acties
Maak een afspraak