We gebruiken cookies op deze website.

Verosol binnenzonwering

Verosol zonwering is stijlvol en kwalitatief top. Hun producten zijn ook projectmatig inzetbaar. Wil je helemaal door je nieuwe binnenzonwering heen kunnen kijken of zoek je volledige privacy? Dankzij de verschillende modellen die Verosol biedt is het helemaal aan jou.

Kom onze Verosol binnenzonwering ontdekken in een van de winkels!

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak in de winkel, afspraak bij je thuis of d.m.v. videobellen wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak daarom een afspraak in de winkel of bij jou thuis of ga videobellen met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen u wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we u om een winkel van Lippe Wonen te bezoeken

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen