We gebruiken cookies op deze website.

Nieuwbouwwoning Emmeloord

Als je je nieuwe woning hebt uitgekozen en je bent toe aan het inrichten hiervan komen er vaak een hoop beslissingen op je af. Bij deze klant in Emmeloord werd onze styliste Anja ingeschakeld om te helpen bij deze grote klus want een heel huis inrichten is nog een hele uitdaging. 

Eyecatcher

Als je binnenkomt in dit prachtige huis valt je meteen op dat er naast de ingetogen kleuren een bijzondere eyecatcher in de hal is. Het Van Gogh behang! Dit prachtige behang springt er echt uit en laat zien dat met toevoegen van een sprekend patroon echt een wauw-effect bereikt kan worden. Vanaf beneden tot aan de zolder toe is dit behang doorgetrokken.

Met zorg gekozen

De Duette® Shades van Luxaflex® zijn licht grijs en creëren een een prachtig gefilterd licht. De bediening is kindveilig met smartcord, zo heb je altijd de koorden op een veilige hoogte hangen. De kleur komt terug in het gehele interieur en sluit prachtig aan bij de, 50 mm brede, zwarte horizontale jaloezieën van Luxaflex®. Deze combinatie maakt het speels maar ook ingetogen. 

In dit huis ervaar je direct een gevoel van thuiskomen. Warme tinten met strakke elementen. De hal is een eyecatcher met bijzonder behang. Een prachtige opdracht!

anja vierkant

Styliste van Lippe Wonen

Anja de Vegt

Natuurlijke uitstraling

Met de zwarte kozijnen en de stalen deuren is het goed om wat zachtheid in het interieur te brengen. De inbetween van Chivasso met een linnenstructuur werd dit doel bereikt. Door de waveplooi hangt het gordijn altijd mooi en schuift het eenvoudig open en dicht.

Eenheid creëren

In de kinderkamers kan fijn gespeeld worden op de beton-look vinylvloer van Interfloor. Deze vinylvloeren zijn echt geschikt voor alle vertrekken en heerlijk comfortabel. De beton-look is natuurlijk helemaal hip en trendy. Naast een doorgetrokken vloer in alle slaapkamers zijn ook de gordijnen in alle slaapkamers gelijk. De gordijnen zijn verduisterend en daardoor kan er heerlijk geslapen worden.

Inspirerend advies in een filiaal of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen