We gebruiken cookies op deze website.

Woning Heerenveen

Interieur keuzes kunnen soms lastig zijn, maar niet voor deze klant. Bij het zien van het speelse patroon op het gordijnstaal was de keuze snel gemaakt. Een perfect passend dessin in een tijdloos interieur met stijlvol karakter. We nemen u mee naar deze mooie woning in Heerenveen.

Inbetweens en vouwgordijnen

Eenheid creëren is belangrijk in het interieur en daarom werd er gekozen voor een duurzame, brandvertragende Trevira CS stof van Kendix. De stof is geschikt voor zowel vrij hangende inbetweens als vouwgordijnen. Het is een ontwerp dat de zintuigen prikkelt en een hoogwaardige kwaliteitsstof dat het daglicht prachtig reguleert. 

Vloerkleed voor goede akoestiek

Met een vloerkleed wordt de akoestiek in een ruimte verbeterd en het voelt natuurlijk aangenaam.

In deze grote ruimte is gekozen voor een rond vloerkleed. De vorm komt terug in de inbetweens en de kleuren sluiten goed aan aan. In een hoekige ruimte zoals deze passen ronde vormen erg goed, het brengt balans in de sfeer. Het ronde vloerkleed is dan ook een perfecte keuze en natuurlijk prettig aan de voeten.

Een vloerkleed draagt bij aan het comfort, is goed voor de akoestiek en voelt knus aan. Maak samen met mij je eigen vloerkleed op maat!

eppie heerenveen

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen

Slapen op het zuiden

Met een slaapkamer op het zuiden kan het erg warm worden in de zomer.

De schuine ramen werden, net als in de kamer, voorzien van plissé gordijnen van Luxaflex. De perfecte manier om ramen als deze te verduisteren. Luxaflex® Plissé gordijnen worden op maat gemaakt, precies passend in uw bijzondere raam. 

De inbetweens filteren het zonlicht en de overgordijnen met print verduisteren genoeg voor een goede nachtrust.

Plissé Shades

De perfecte oplossing voor speciale ramen.

Plissé shades van Luxaflex® kunnen in bijzondere vormen gemaakt worden. In deze schuine ramen zijn de, op maat gemaakte, plissés de perfecte oplossing. Door de geplooide structuur van deze stof kun je alle kanten op. Altijd netjes in de plooi dus. En goed isolerend voor zowel warmte als kou. Een goede besparingstip! 

horren, genieten zonder gezoem

Wonen aan het water is fantastisch maar er zijn wel meer muggen en vliegen. Gelukkig zijn er dan horren op maat.

Geen raam is gelijk en geen deur hetzelfde. Daarom zijn de op maat gemaakte horren van Luxaflex® de perfecte oplossing om zorgeloos te ventileren. Deze kant woont heerlijk aan het water en kan zorgeloos alles openzetten want de plissé hordeuren en de oprolbare horren voor de ramen sluiten perfect. En is het winter? Dan haal je de plissé hordeuren moeiteloos weg en ruim je ze op om ze in het voorjaar simpel weer in te klikken. Geen ruimte, tijd of zin om ze weg te halen? Ook geen probleem want het horrendoek is bestand tegen alle weersinvloeden 

Zacht tapijt en sfeervolle gordijnen

De bovenetage is volledig gestoffeerd met hoogpolig tapijt. Het warm grijze tapijt is extra comfortabel door een verend ondertapijt dat de levensduur van het tapijt aanzienlijk verlengd.

De vouwgordijnen zijn gemaakt van inbetweens en met een sluitend gordijn kun je hier heerlijk slapen.

Verticale lamellen kunnen eenvoudig gemaakt worden voor schuine ramen en zorgen voor optimale privacy.

Jouw interieur ook op deze pagina?

Heeft Lippe Wonen bij jou een nieuwe vloer, raambekleding of zonwering geïnstalleerd en wilt je dit graag laten zien? Laat je gegevens achter en wij nemen contact op voor een professionele fotoshoot van jouw interieur. 

Maar ook als je nog moet beginnen met inrichten en wel wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de vloer, raambekleding of zonwering, wij staan wij voor je klaar! Ons team van stylisten en adviseurs helpen jou graag om de beste keuzes te maken.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Eppie: "Bij mij krijg je het juiste advies over vloeren, raambekleding en zonwering. Daarnaast vertel ik je graag meer over de laatste trends!

Eppie Meijer

Adviseur Lippe Wonen