We gebruiken cookies op deze website.

Speciale ramen

Voor elk raam is een oplossing

Dat lijkt bijna onmogelijk maar toch is het zo. Voor speciale ramen zoals dakramen en draai-kiepramen hebben wij de perfecte oplossing. Maar ook voor kozijnen waar niet in geboord mag worden ligt een oplossing klaar.

 

Draai-kiep ramen

Met het montagesysteem Trufit™ worden draai-kiep ramen moeiteloos voorzien van raambekleding zoals Duette Shades of Plissé Shades. Het systeem kleeft aan het glas zodat je niet meer hoeft te boren of te schroeven. Een strakke slimme oplossing.

Daarnaast is FrameFix™ ook een slim systeem. Het is een magnetisch frame dat naadloos op het kozijn wordt geplaatst. De lichtkier is minimaal omdat het frame nauw op het venster sluit. En wat zo handig is, verwijderen gaat eenvoudig. Zo kun je makkelijk de ramen wassen.

Dakramen

Als je een dakraam plaatst dan is het heerlijk dat de ruimte lichter wordt maar soms wil je het licht toch even iets filteren of de ruimte verduisteren. Door de juiste raambekleding in een dakraam te plaatsen wordt het heel aantrekkelijk. 

Geschikte dakraamproducten zijn:

  • Duette Shades
  • Plissé Shades
  • Rolgordijnen
  • Horizontale jaloezieën

Is het dakraam te hoog voor een handbediening? Een bedieningsstang biedt de oplossing! 

Een speciale vorm of speciale plaats

Een schuin raam, een punt raam of een raam in het plafond? Met plissé is het geen enkel probleem want door de geplooide structuur van deze stof kun je alle kanten op. Altijd netjes in de plooi dus. Een lichtkoepel geeft ontzettend veel licht en dat is prachtig natuurlijk maar als het licht te fel wordt en de ruimte te warm dan kun je de plissé dicht doen om nog steeds te genieten van gefilterd licht.  

Meer advies nodig? Kom naar de winkel en we leggen het graag nog eens uit.