We gebruiken cookies op deze website.

Luxaflex® plissé shades

Plissé Shades van Luxaflex® zijn verkrijgbaar in heel veel mooie kleuren en structuren. Verrassende patronen en fijn geweven stoffen geven Plissé Shades een decoratieve uitstraling. Door de warmtewerende reflectielaag Topar zijn de Plissé Shades ook uitermate geschikt als zonwering in bijvoorbeeld serres. Speciale vormen zijn ook mogelijk. Al met al een zeer veelzijdig en duurzaam product als binnenzonwering.

Kleuren en stoffen

De kleuren in de Luxaflex® plissé shades  zijn zeer breed toepasbaar en variëren van pasteltinten tot prachtige felle kleuren en aardetinten. 

In de collectie zitten ook veel bijzondere stoffen waaronder prachtige ausbrenner stoffen en exclusieve stucturen. Dan kun je ook nog een keuze maken uit diverse transparanties en zo zelf jouw privacy regelen. 

Door de speciale transparante Topar laag zijn plissé shades goed zon- en warmtewerend. Dit houdt je huis in de zomer heerlijk koel. 

De stoffen die behandeld zijn met Dustblock zijn vuilwerend, vochtwerend en zeer goed te reinigen.

Er is dus keuze genoeg!

Inspirerend advies via videobellen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak in de winkel, afspraak bij je thuis of d.m.v. videobellen wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten.

Maak daarom een afspraak in de winkel of bij jou thuis of ga videobellen met een adviseur.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen u wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we u om een winkel van Lippe Wonen te bezoeken

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen