We gebruiken cookies op deze website.

Luxaflex® Plissé Shades

Verrassende patronen en fijn geweven stoffen geven Luxaflex® Plissé shades een decoratieve uitstraling. Ook goed toe te passen in koepel of plafondramen. Stel je voor, je serre dak voorzien van Plissé shades.

Luxaflex® Plissé gordijnen op maat

Voor elk interieur. Maar wat zijn plissé gordijnen?

Plissé gordijnen worden ook wel plissé shades genoemd. De strakke, fijne lijnen van plissé gordijnen passen in elk interieur en hebben een sfeervolle uitstraling. 

Plissé gordijnen vouwen zich zelf op als je ze open doet en vouwen subtiel uit als je deze laat zakken. Er zijn verschillende soorten plissé gordijnen. Een standaard plissé gordijn trek je van boven naar beneden om dicht te doen. Is de plissé open dan zit de stof altijd boven in. Bij een top down/bottum up kan de plissé stof ook van boven naar beneden getrokken worden. Je kunt hierbij het hele pakket dan ook in het midden van raam positioneren. Dit zorgt voor veel privacy en een speelse look.

Een plissé gordijn bestaat uit een enkel laag stof waar de koordjes door de stof lopen. Omdat de gaatjes zichtbaar zijn zijn plissé gordijnen erg geschikt voor woonkamers en keukens. Compleet verduisteren doet een plissé dus niet. 

Plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in veel kleuren en dessins. Voor elk vertrek een passende plissé.

Kenmerken van Plissé Shades

  • Zonwerend
  • Kindveilige bediening
  • Sfeervol
  • Veel privacy

Plissé Shades op maat

Ben jij op zoek naar een sfeervolle raambekleding op maat en denk je aan plissé gordijnen? Met onze gratis inmeetservice en vakkundige montagespecialisten wordt jouw plissé straks perfect geleverd.  

 

Bedieningen

Natuurlijk is elke situatie en elk raam weer anders en daarom is er veel keuze in bedieningen. Want zit je raam hoog en kun je er maar moeilijk bij dan is een elektrische bediening erg praktisch. Maar wil je liever geen koorden zien dan is een handbediende plissé voor jou de oplossing. We hebben de volgende keuzes in de bedieningen:

  • handbediening met koord
  • handbediening zonder koord
  • elektrische met je smartphone of afstandsbediening

 

Kies jouw bediening

Kindveiligheid

Alle raambekleding is koordloos of elektrisch verkrijgbaar. Bij Luxaflex zijn de bedieningssystemen zo ontworpen dat het veilig is voor kinderen en baby's. Zo hoef je nooit ongerust te zijn en laat je je kinderen gerust spelen in hun slaapkamer of de woonkamer.

 

 

Ik wil een veilige bediening

Stofsoorten

Plissé Shades worden gemaakt van stof. Deze stoffen kunnen transparant, semi-transparant, lichtdoorlatend en dim-out zijn. De negentig prachtige stoffen in de collectie zijn gecertificeerd met het Cradle to Cradle certificaat en maken het mogelijk om een verantwoorde keuze te maken.  

Ik wil meer weten over de stoffen

Speciale ramen

En ook voor de speciale ramen is een oplossing want plissé shades kunnen in veel bijzondere vormen gemaakt worden. Jouw dakraam, schuine raam of ronde raam wordt voorzien van een sfeervolle raambekleding met plissé shades van Luxaflex.

Meer toepassingen bekijken?

Lees verder

Nog even sfeer proeven?

Inspirerend advies in een filiaal of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen