We gebruiken cookies op deze website.

Kleurrijke woning in Ureterp

Je moet het maar durven! Niet alleen kleuren, maar ook patronen combineren. Het interieur van deze prachtige woning bewijst dat je met een goed stylingadvies tot een heel verrassend resultaat kunt komen. Wij mochten de zorgvuldig gekozen gordijnstoffen en het behang van Eijffinger vastleggen. Iets minder zichtbaar, maar minstens zo mooi en ook heel praktisch, zijn de verduisterende rolgordijnen van Luxaflex® voor de dakramen. Zorgvuldig gemonteerd door onze specialisten.

Ben jij net zo enthousiast over het eindresultaat als wij?

Kleurrijke gordijnstoffen voor een vrolijke sfeer

In deze woning vind je diverse kleurcontrasten terug. Muren in een terracotta kleur, blauw- en groentinten, behang met hippe prints en Oosterse vloerkleden.

Waar in de eerste instantie een zachte en rustige gordijnstof werd overwogen, is toch gekozen voor deze mooie okergele overgordijnen van Eijffinger. Wederom een eyecatcher. De gordijnstof Paxton heeft een natuurlijke look met zijde glans. De garen hebben een slub effect. Daardoor zijn de gordijnen niet helemaal glad, maar hebben ze een stoere en ietwat stugge look. 

It's all in the name! Behang uit de collectie TWIST van Eijffinger

De naam zegt het al: de grafische print op het vliesbehang zorgt voor een leuke twist in deze woonkamer. Dat is dan ook direct de naam van de collectie van Eijffinger waartoe dit behang hoort. In het behang zijn de structuren en het reliëf zichtbaar. Samen met de okergele gordijnen vormt het een mooi geheel.

Dit behang behoort tot de collectie TWIST en is in diverse kleuren en dessins verkrijgbaar. Nieuwsgierig geworden? Onze stylisten adviseren u graag over behang in uw interieur.

Ja, ik maak een afspraak

Oosterse sferen met de vloerkleden van SusaStyle

Dat de bewoners van deze woning niet bang zijn voor wat kleur is inmiddels wel gebleken. Om het geheel helemaal af te maken is op diverse plekken in de woning gekozen voor de Perzische vloerkleden van SusaStyle. De kleden worden op een moderne manier geknoopt en zijn beschikbaar in diverse afmetingen en kleuren. Maar ook de kussens en poefs uit de collectie zijn hier te vinden.

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen