We gebruiken cookies op deze website.

Luxaflex LightLine® Rolgordijnen

De LightLine® rolgordijnen van Luxaflex zijn stijlvol en je speelt met licht en kleur zoals jij dat wilt. Een prachtig nieuwe raamdecoratie product met talloze mogelijkheden in kleur en uitvoeringen.

Luxaflex LightLine® rolgordijnen duurzaam en stijlvol

De nieuwste innovatie op gebied van raamdecoratie.

LightLine® rolgordijnen zijn gemaakt van duurzaam materiaal (35% polyester, 65% polypropyleen) en goed bestand tegen vocht, warmte en zonlicht. Dat maakt deze rolgordijnen geschikt voor badkamers en keukens. Schoonmaken doe je eenvoudig met een vochtige doek of spons

Dit unieke materiaal is goed te bedrukken en daarom zijn mooie bedrukte dessins op het rolgordijn mogelijk. 

Kenmerken van Luxaflex LightLine® rolgordijnen

  • Zonwerend
  • Kindveilige bediening
  • Sfeervol
  • Veel privacy
  • Duurzaam

Luxaflex LightLine® rolgordijnen op maat

Ben jij op zoek naar een sfeervolle raambekleding op maat en denk je aan LightLine® rolgordijnen? Met onze gratis inmeetservice en vakkundige montagespecialisten wordt jouw LightLine® rolgordijn straks perfect geleverd.  

 

Bedieningen

Luxaflex Lightline® rolgordijnen hebben bijna dezelfde bedieningsmogelijkheden als rolgordijnen. We hebben de volgende keuzes in de bedieningen:

  • handbediening met ketting
  • elektrische met Powerview via je smartphone of afstandsbediening

 

Kies jouw bediening

Kindveiligheid

Alle raambekleding is koordloos of elektrisch verkrijgbaar. Bij Luxaflex zijn de bedieningssystemen zo ontworpen dat het veilig is voor kinderen en baby's. Zo hoef je nooit ongerust te zijn en laat je je kinderen gerust spelen in hun slaapkamer of de woonkamer.

 

 

Ik wil een veilige bediening

Mixen en matchen

LightLine® rolgordijnen zijn uniek doordat je kleuren kunt combineren met elkaar om een speels effect te creëren. Personaliseer de kleuren volledig passend voor jouw interieur. 

En voor een echte eyecatcher kies je voor een design border aan de onderkant. Bekijk de gehele collectie in een filiaal.

Nog even sfeer proeven?

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen