We gebruiken cookies op deze website.

Luxaflex LightLine® Rolgordijnen

De LightLine® rolgordijnen van Luxaflex zijn stijlvol en je speelt met licht en kleur zoals jij dat wilt. Een prachtig nieuwe raamdecoratie product met talloze mogelijkheden in kleur en uitvoeringen.

Luxaflex LightLine® rolgordijnen duurzaam en stijlvol

De nieuwste innovatie op gebied van raamdecoratie.

LightLine® rolgordijnen zijn gemaakt van duurzaam materiaal (35% polyester, 65% polypropyleen) en goed bestand tegen vocht, warmte en zonlicht. Dat maakt deze rolgordijnen geschikt voor badkamers en keukens. Schoonmaken doe je eenvoudig met een vochtige doek of spons

Dit unieke materiaal is goed te bedrukken en daarom zijn mooie bedrukte dessins op het rolgordijn mogelijk. 

Kenmerken van Luxaflex LightLine® rolgordijnen

  • Zonwerend
  • Kindveilige bediening
  • Sfeervol
  • Veel privacy
  • Duurzaam

Luxaflex LightLine® rolgordijnen op maat

Ben jij op zoek naar een sfeervolle raambekleding op maat en denk je aan LightLine® rolgordijnen? Met onze gratis inmeetservice en vakkundige montagespecialisten wordt jouw LightLine® rolgordijn straks perfect geleverd.  

 

Bedieningen

Luxaflex Lightline® rolgordijnen hebben bijna dezelfde bedieningsmogelijkheden als rolgordijnen. We hebben de volgende keuzes in de bedieningen:

  • handbediening met ketting
  • elektrische met Powerview via je smartphone of afstandsbediening

 

Kies jouw bediening

Kindveiligheid

Alle raambekleding is koordloos of elektrisch verkrijgbaar. Bij Luxaflex zijn de bedieningssystemen zo ontworpen dat het veilig is voor kinderen en baby's. Zo hoef je nooit ongerust te zijn en laat je je kinderen gerust spelen in hun slaapkamer of de woonkamer.

 

 

Ik wil een veilige bediening

Mixen en matchen

LightLine® rolgordijnen zijn uniek doordat je kleuren kunt combineren met elkaar om een speels effect te creëren. Personaliseer de kleuren volledig passend voor jouw interieur. 

En voor een echte eyecatcher kies je voor een design border aan de onderkant. Bekijk de gehele collectie in de winkel.

Nog even sfeer proeven?