We gebruiken cookies op deze website.

Luxaflex bedieningen

Hoe jij je raambekleding ook wilt bedienen. Bij al deze opties zit vast en zeker jouw perfecte oplossing van hand bediend tot elektrisch met afstandsbediening of op afstand met je smartphone of tablet. Daarnaast zijn alle bedieningen kindveilig te noemen. 

Smart Home met Powerview®

Luxaflex® PowerView® Automation is een draadloos systeem. Vanaf nu regel je de lichtinval met de afstandsbediening, de pebble, of de app op je smartphone. Zelfs als je niet thuis bent kun je je raambekleding bedienen. Dat geeft een veilig gevoel, ook bijvoorbeeld tijdens je vakantie. Of  stel alles eenvoudig in en je raambekleding gaat in de ochtend automatisch open en in de avond weer dicht. Zo heb je altijd de perfecte lichtinval! Creëer jouw Smart Home.

Bekijk het filmpje

Smartcord®

Een koord dat zichzelf weer oprolt. Een unieke uitvinding waarbij de koorden nooit gevaarlijk rond kunnen slingeren. Nooit meer rommelige koorden in de vensterbank. Overtuig je zelf!

Bekijk het filmpje

Smartcord

smart cord

LiteRise® koordloze bediening

Het koordloze LiteRise® bedieningssysteem werkt zeer eenvoudig. Bij deze bediening trek je de raambekleding met je hand omhoog of omlaag om open of dicht te doen. Als je de bediening loslaat blijft het product op de juiste positie hangen.

Bekijk het filmpje

LiteRise

lite rise

Top-Down/Bottum-Up

Wel uitzicht maar ook veel privacy met deze functie. Open ze door de bovenkant te laten zakken of door de onderkant omhoog te trekken. Ook kun je ze er ergens tussen in positioneren. Eigenlijk ben je met Top-Down/Bottum-Up de regisseur van het licht.

Bekijk het filmpje

Top-Down/Bottum-Up

top down

Top-Down/Bottum-Up is te combineren met:

Slingerstang of schuifstok

Vind je het prettiger om met een slingerstang of schuifstok de raambekleding te bedienen omdat het bijvoorbeeld op hoogte hangt of omdat het voor jou een prettige bedieningswijze is? Ook met een slingerstang of schuifstok kun je in één handeling je raambekleding bedienen.

Bekijk het filmpje

Schuifstok of slingerstang

lamellen

Koord- en kettingbediening

Voor deze bedieningen zijn extra veiligheidsvoorzieningen. Kindveiligheid staat immers voorop! Alle Luxaflex® producten worden geleverd met een koord of ketting beveiliging.

Bekijk het filmpje

Veiligheid met koord en kettingverbinders

De koordverbinders die standaard gebruikt worden op veel Luxaflex producten ontkoppelen en breken als er druk op uitgeoefend wordt. Bij de ketting en koordbediengen worden standaard muurbevestigingen geleverd en gemonteerd om losse kettingen en koorden veilig op te bergen. Lees alles over kindveiligheid.

veiligheid

Meer informatie of inspirerend advies nodig?

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen