We gebruiken cookies op deze website.

Quick Step vloeren

Quick Step is een gevestigde naam als het om vloeren gaat. Het motto van Quick Step vloeren is ‘streven naar perfectie’, zoals de Vlaamse floor designers het zelf zeggen. Quick Step is altijd een voorloper in vloeren geweest. Zo kwam het als eerst met een kliksysteem voor laminaat, dat snelle en makkelijke plaatsing mogelijk maakt, zonder te lijmen. Ook vandaag de dag loopt Quick Step vloeren nog voorop. En dat merk je, zowel in kwaliteit als in designs.

Maak kennis met onze Quick Step vloerencollectie en ervaar ze in een van onze winkels in Friesland.

Anja de vegt over quick-step

“Een nieuwe vloer? Bedenk goed welke stijl je in je woning wilt en welke kenmerken je belangrijk vindt aan een nieuwe vloer. Ik kan je adviseren over Quick Step vloeren maar ook andere merken.”

anja

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen

Quick Step vloeren benaderen de perfectie

Nieuwe vloer nodig na een verbouwing, verhuizing of renovatie? Of wil je de look in je interieur veranderen? Of je nu kiest voor Quick Step laminaat of Quick Step pvc, je kiest altijd voor kwaliteit en benadert de perfectie.

Met een ijzersterk team van designers en ingenieurs staat Quick Step al sinds 1990 aan top van de vloerenmarkt. Quick Step was niet alleen de eerste met kliklaminaat, ook is het uitvinder van de V-groef en antistatische vloer. Dankzij haar sterke focus op design, kwaliteit en innovatie heeft Quick Step vloeren voor alle vertrekken in huis, tot de badkamer aan toe.

Moeite met kiezen? Bekijk en beleef de hele Quick Step vloerencollectie in onze winkels en krijg vrijblijvend advies. Liever advies aan huis? Dat kan ook.

Afspraak maken

quick step

quick step laminaat

Testimonial Quick step pvc

Na 25 jaar Quick Step laminaat te hebben gehad kozen we nu voor Quick Step pvc. Comfortabel en zeer geluiddempend. En zo fijn dat het weer vakkundig gelegd kon worden.

Draaisma

Klant Lippe Wonen

Inspirerend advies, in de winkel of bij jou thuis

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een van onze filialen of bij je thuis leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waarvan je jarenlang elke dag geniet. Naast Quick Step nemen we uiteraard ook alle andere merken mee in ons advies. 

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

"Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren, ook van Quick Step. Ik help met al je vragen en geef je passend woonadvies."

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen