We gebruiken cookies op deze website.

mFLOR pvc vloeren

Of je nu kiest op gevoel of met je verstand, in beide gevallen zijn mFLOR pvc vloeren een uitstekende keuze. De natuurlijke dessins van mFLOR pvc vloeren voel je, letterlijk en figuurlijk onder je voeten. Terwijl de betrouwbare eigenschappen ook je rationele criteria afvinken. mFLOR maakt alleen maar pvc vloeren. Een specialist dus. En dat merk je. Kom langs bij Lippe Wonen om de pvc vloeren van mFLOR te ervaren of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

 

mFLOR pvc prikkelt al je zintuigen

mFlor maakt betrouwbare, veilige, duurzame en bovenal stijlvolle pvc designvloeren. De houten, betonnen en natuurstenen dessins van mFLOR pvc zijn niet van echt te onderscheiden. In aanzicht, maar ook in structuur.

Ook de motieven van mFLOR prikkelen de zintuigen. Wat dacht je bijvoorbeeld van mFLOR pvc visgraat, die je in de collectie als mFLOR Parva terugvindt. Een trendy, stijlvolle visgraat pvc vloer, die ook verkrijgbaar is in Hongaarse punt.

Krachtige eigenschappen

mFLOR pvc vloeren zijn opgebouwd uit verschillende lagen. Iedere laag heeft een eigen functie.

Zo bestaat een mFLOR Dryback vloer uit vier lagen. Beginnend bij de pvc rug; de stabiele en veerkrachtige ondergrond. Daarbovenop de filmlaag, welke voor het natuurgetrouwe dessin zorgt. Dan de slijtlaag die beschermt tegen intensief gebruik. En tenslotte de pu laag bovenop,

welke je pvc vloer extra bescherming en een matte afwerking geeft. Samen geven ze de mFLOR pvc vloer zijn sterke, stille, warme en onderhoudsvriendelijke eigenschappen.

Vier collecties mFLOR pvc

mFLOR pvc kent vier stijlvolle collecties. De nummers achter de namen geven de plank-/tegeldikte aan (2,0 of 2,5 mm) en die van de slijtlaag (0,3 of 0,5 mm).

Dryback 20-03

De drie lijnen van deze collectie zijn ideaal voor huishoudelijk gebruik. De dunne pvc stroken en tegels worden verlijmd.

Dryback 25-05

Deze extra dikke en sterke dryback collectie telt maar liefst zeven lijnen. Ook verkrijgbaar als mFLOR Solcora.

Hieronder volgen de overige twee collecties: Natural Touch en Parva (visgraat).

Natural Touch 25-05

Drie lijnen met ‘Natural Touch’, dit betekent dat de oppervlaktestructuur exact gelijk loopt aan het dessin. Tot deze collectie behoren onder andere vloertype mFLOR 81014 ‘Sylvian’ (al jaren een topper) en de mFLOR Authentic Lake lijn.

Parva 25-05

De mFLOR Parva collectie representeert de populaire mFLOR pvc visgraat vloeren, ook uitgevoerd in Hongaarse punt.

Met vier uiteenlopende productlijnen is er altijd een mFLOR visgraat vloer die bij je past. Bovendien biedt mFLOR Parva veel creatieve vrijheid. Zo kun je combineren met grotere afmetingen, een borderrand creëren of een voegstrip gebruiken voor een origineel effect.

Tip: voegstrip

Wist je dat je bij mFLOR pvc vloeren voegstrips kunt toepassen? Daarmee kun je een heel andere uitstraling geven aan je mFLOR pvc vloer. Zo kun je jouw mFLOR pvc betonlook bijvoorbeeld laten ogen als echte, gevoegde plavuizen of badkamertegels. Of aan je houtlook vloer een unieke uitstraling geven.

Brochure mFLOR pvc vloeren

Brochure mFLOR pvc vloeren

Meer weten? Download de brochure van mFLOR en maak een afspraak bij Lippe Wonen voor persoonlijk vloeradvies.

Inspirerend advies in de winkel of gewoon bij jou thuis! m-flor pvc

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in een filiaal of bij je thuis leggen we samen de basis voor jouw inrichting. Een inrichting waar je jarenlang elke dag van geniet. Naast vloeren van mFLOR nemen we uiteraard ook alle andere vloertypen en -merken mee in ons advies.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.

Eppie: "Nieuwe pvc vloer? Leuk! Ik inspireer en help je graag. Ik kan je adviseren over ons topmerk mFLOR en alle andere merken natuurlijk".

Eppie Meijer

Adviseur bij Lippe Wonen

Wat zijn pvc vloeren?

Wil je meer weten over pvc vloeren in het algemeen? We leggen je graag uit wat de eigenschappen en mogelijkheden zijn.

Meer over pvc vloeren